Unknown

Kotipizza Vantaa - Tikkurila

Rating 2.1 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yhdyn täysin edelliseen kommenttiin. Pizzat ovat sitä itseään. Tosi hyviä. Ehkä vähä snadeja mutta tietää mitä saa. Mutta pizzakokki (anteeksi tämä mutta en tiedä oliko tyttö vai poika) oli tosi happamia tuulella. Oisko ollut hiekkaa alapäässä?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 13.09.2015
Rating: 0

Pitsat ovat perinteistä Kotipizza-laatua (eli mielestäni hyviä), mutta palvelu erään tietyn työntekijän kohdalla on niin tylyä ja tympeää, että suosittelen suosiolla valitsemaan jonkin muun paikan. Harvemmin enää missään tulee törmättyä näin surkeaan palveluun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Tikkurilan helposta paras lätty. Tasalaatu = Kotipizza. Ainut miinus on, että snadisti pieni, mutta toisaalta pizzasta muuten aina tulee ähky kotipizzojen pizzoista ei. Muutamalla eurolla saa lImpparia kankkusessa litkiä mielin määrin . Sopii sunnuntaisin loistavasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.03.2015
Rating: 0

Ylihinnoiteltua roskaa. Asiakaspalautteita ei kuunnella ollenkaan. Todella hidas ja surkea asiakaspalvelu. En suosittele kenellekkään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 09.10.2014
Rating: 0

Surkein Kotipizza PK-seudulla, niin ruoan laadulla että palvelun osalta. Kiertäkää kaukaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 05.08.2014
Rating: 1

Tilasimme mieheni kanssa Monster-pizzat omilla täytteillämme. Saavuimme ravintolaan. Kassaa vastapäätä hääräsi nainen, joka ei kiinnittänyt moneen minuuttiin meihin huomiota. Usean odoteltujen minuutin jälkeen nainen tympeästi kysyi mitä haluaisimme tilata. Odottelimme pizzojamme usean tovin. Kun me ne saimme ja menimme, kotiin syömään. huomasin, että omat täytteeni olivat toista mitä olin tilannut. Piizzat olivat hyviä, mutta halvemmallakin saa parempaa pizzaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.06.2014
Rating: 1

Perus kotipizza, hyvät raaka-aineet jne. Mutta tässä kyseisessä paikassa opit hygieniasta on unohdettu. Käsien pesu tai kertakäyttö kumihanskat voisi olla paikallaan työntekijöille. Ruokahalu meni, kun työntekijä hoitaa kassaa, likaisia rahoja ja alkaa veivaamaan pizzaa.... Mielessä tämän jälkeen kaikki ne pöpöt omassa pizzassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.05.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa - Route

Options