Kitchen is open

KultaLeopardi

Rating 3.6 / 5

Reviews (4)

Sunnuntain buffet-lounas. Valikoima buffetissa melko pieni (yksi kanaruoka, yksi naudanliharuoka, yksi porsas, yksi tofu, paria erilaista sushia, salaattipöytä ja keitto). Ruoka kuitenkin hyvää ja paikka siisti. Keitto oli todella hyvää! Paikka yllätti positiivisesti. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.04.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme ystäväni kanssa tänään illalla syömässä tuolla ja ruoka ei todellakaan vastannut odotuksiani, olisihan se pitänyt tietää kun paikka oli aivan tyhjä sinne mennessämme ja sieltä lähtiessämme. Tilasimme molemmat saman annoksen (neljä pienten annosta) joka sisälsi alkuruoaksi kevät kääryleitä, ne olivat ihan hyviä, pääruoaksi tuli kanaa kastikkeessa (ihan syötävää), nautaa kastikkeessa (ihan syötävää), friteerattuja kanoja (ei sellaisia kuin pitäisi, tosi pehmosia) ja ankkaa (aivan hirveää). Ankan he ottivat suoraan pakkasesta joka sijaitsee asiakkaiden silmien alla. Koko reissun päätteeksi molemmilla maha aivan sekaisin, en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 11.11.2015
Rating: 0

Kelpo buffet. Kaikki mitä maistoin oli hyvää, osa erinomaista. Plussana hyvä salaattipöytä. Tunnelma lounasaikaan oli tosin hiukan ruokalamainen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.02.2015
Rating: 0

Aika perus kiinalainen lounasbuffet, mutta sieltä paremmasta päästä. Liharuuista en tosin osaa sanoa, kun en maistanut, mutta kasvissyöjälle käyvät olivat ainakin ihan OK. Kyllä tänne voi lounaalle uudestaankin mennä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.05.2014
Rating: 0

Location

Porttisuontie 4, 01200 Vantaa - Route
098764098
http://kultaleopardi.fi/