Kitchen is open

Jyvänen Martinlaakso

Rating 3.3 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söin Jyväsen salaatin suosituksena olleen tumman oluen kera. Maistui hyvältä, maukasta perussafkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.09.2015
Rating: 0

Unohtivat tilaukseni piti muistuttaa kesti melkein tunnin ennen kuin sain lounaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.04.2014
Rating: 0

Aurajuustohärän "härkä" oli molemmilla ruokailijoilla kuin mikrossa lämmitettyä vanhaa lammasta. Viereisessä pöydässä mölisi Martinlaaksolle tyypillinen pahalta haiseva deekurouva joka tyhjensi toista pulloa talon punkkua. Kahvit saatiin reklamaation jälkeen ilmatteeksi "kun pihveissä oli sitä epämukavuutta". Jatkossa en astu sisällekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 09.02.2014
Rating: 0

Loistava palvelu ja mukava henkilökunta! Alkupalaksi söin valkosipuli etanoita ja pääruoaksi aurajuustohärkää. Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Plussana vielä leipäpöytä! Miinuksena se, ettei wingsejä ollut tarjolla kun käytiin syömässä. Hinta oli hieman korkea, mutta noista ruoka-annoksista olen kyllä valmis maksamaan. Todella mieluisa kokemus! Mennään varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 31.01.2014
Rating: 0

Olimme ison seurueen kanssa rauhallisella "kabinetti"-puolella syömässä perjantaina iltapäivällä. Meitä palvellut miestarjoilija oli erittäin ystävällinen, ja asiantunteva.
Jokainen oli tilaamaansa ruokaan tyytyväinen, lihojen kypsyysasteet olivat hyviä, kanat + kastikkeet hyvin maustettuja, ehkä ainakin kana-annoksissa lämpimiä vihanneksia olisi voinut olla enemmän ja monipuolisemmin.
Ruuat tulivat mielestämme nopeasti suhteessa siihen että paikka oli melko täynnä tuohon aikaan iltapäivästä. Ruuat olivat hyvin maustettuja ja oikein maistuvia.

Wc-t olivat ainakin naisten puolella huonossa kunnossa, suurimmassa osassa olivat lukot rikki, sekä yksi wc lainehti ja oli papereista tukossa.

Listalta löytyi kohtuullisesti gluteenittomiakin vaihtoehtoja. Alkuleipäpöydässä ei ollut kuin normaaleja leipiä, gluteenittomat piti pyytää erikseen. Ne olivat lämmitettyjä ja levitteistä sai valita mieluisimman.

Yllätys oli että vedestä veloitettiin laskuissa euro per henkilö, se olisi olettanut kuuluvan ruuan hintaan. Ruoka oli siinä ja siinä oliko hieman ylihinnoiteltu...

Jälkiruokajäätelö oli ehkä parasta jäätelöä mitä olemme pitkään aikaan syöneet :)

Erittäin positiivinen kokemus kuitenkin kaikenkaikkiaan, varmasti tulemme uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2013
Rating: 0

Lounaslista monipuolinen. Ruoka maukas ja ripeästi valmistettu. Tilaus lounasaikaan tiskiltä, joka ei allekirjoittanutta miellyttänyt. Vettä joutui myös hakemaan keskitetysti. Leipäpöytä sanomattakin kylän monipuolisin. Salaatti raikas, mutta perinteinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.09.2013
Rating: 0

Laaja olutvalikoima sekä maistuva ruoka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.05.2013
Rating: 0

Oltiin viettämässä työkaverin eläkkeelle lähtöä. Aurajuusto etanat, aurajuusto härkä ja leipäjuusto eivät maistuneet juuri miltää. Mutta pohjanoteeraus oli ripsit, pelkkää luuta. Ei varmaan kukaan mene meistä toista kertaa. Surkeaa ruokaa. Vaikutti muutenkin enemmän lähiökuppilalta, kuin ruokaravintolalta. Eipä tainnut muita ruokailijoita edes olla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.01.2013
Rating: 0

Hyvä ruoka ja Martinlaakson paras ruokaravintola. Vähän pelottaa sijainnin kaljapainotteinen asiakaskunta ja että ruokaravintola pilataan sillä.
Hieman hintava ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.10.2012
Rating: 0

Suppea, mutta hyvä ruokalista. Kasvispurilainen on ollut maukasta jo useamman kerran. Lupsakka ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.06.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa - Route
http://www.ravintolajyvanen.fi

Options