Closed now

Pizzataxi Hakunila

Rating 1.5 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ei enää ikinä tilausta tänne. Palvelu surkea ja pizza on edelleenkin pizza, paitsi tässä ravintolassa. Kartonkia puolikkaalla tomaatilla, WTF?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.06.2014
Rating: 0

Ensimmäisellä kerralla täydellinen pizza, täytteitä oli reilusti ja pohja oli pehmeä ja vähän rapea omaan makuuni täydellinen. Toisella kerralla täytteitä oli vähän ja pizzan keskusta täysin ilman juustoa tai täytteitä, ainoastaan tomaattikastiketta oli keskellä. Kolmannella kerralla pizza oli kylmä ja maistui niin kamalalta, että en syönyt kuin yhden viipaleen, ennenkuin ruokahalu meni. Valittaessani asiasta totesi leipuri, että kokki on kokematon ja huomenna on parempi kokki paikalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.06.2014
Rating: 0

Ensimmäinen käynti lounasajalla. Kokki huomasi,että uusista asiakkaista kyse.Alkuun ihan kelpo salaattipöytä jossa ei iloksemme ollut samoja säilykkeitä kun pizzan täytteinä,kuten useissa paikoissa.Sitten tuli pizzat pöytään.Tuoreen oloiset ja runsaat täytteet sekä paljon juustoa.Pohjan leipä hyvänmakuinen,ohut ja rapea.Pizzan kokonaismaku yksi parhaita mitä olen syönyt.Ruokailun jälkeen kokki vielä kysyi iloisena että maistuiko johon oli helppo vastata kyllä.
Toinen käynti viikon päästä.Sama pizza mutta 50% vähemmän täytettä ja pizza tehty roiskimalla huolimattomasti,mitä ihmettä onko tämä sama paikka?Kun pizza tuodaan pöytään ei katsetta asiakkaaseen vaan ruoka laitetaan eteen eikä sanota mitään ja käännytään takaisin keittiöön!On väärin aliarvioida asiakasta olettaen että riittää kun tekee vain ensimmäisellä asiakaskäynnillä hyvän annoksen ja tarjosipa mitä tahansa jatkossa niin tultaisi aina vain uudelleen.Olisin kyllä ehdottomasti käyttänyt pizzerian palveluja säännöllisesti jatkossa jos henkilökunta olisi ymmärtänyt vaalia asiakassuhdetta tarjoamalla aina tasalaatuista ruokaa palvelun kera.Tuolla asenteella ei tarvitse ihmetellä jos tulee hiljaisia päiviä vaikka paikka sijaitsee vilkkaalla ostarilla koska vaihtoehtojakin onneksi on!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 28.01.2013
Rating: 0

Lounasaikaan pitsa ja pieni limu oli 6,90, hintaa sisältyi myös salaattipöytä. Salaattipöydässä oliiveja, raejuustoa, salaatteja, keitettyjä kananmunia jne. Hyvä lounas hintaansa nähden vaikka pitsa hiukan mauton.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 13.04.2012
Rating: 0

Otin barbecue kastikkeella, kinkulla, naudanlihalla ja paprikalla varustetun pitsan. Barbecue kastike toimi hyvin. Pitsa oli peruslätyn kokoinen, ei iso eikä pieni. Tilasin kotiin ja palvelu oli nopea, 20min (lauantai-päivä). Hintaa tälle tuli aivan järkyttävästi, 11.30 kuljetuksen kanssa. Ilman kuljetusta 8.70e. Hinta on järkyttävä, pitsan pitää tuohon hintaan jo olla tosi spesiaali

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2009
Rating: 0

Kävimme ystävättäreni kanssa syömässä Tikkurilan Pizzataxissa ja ruoka oli aivan mahtavaa! Menenmme varmasti takaisin. Tarjoilijat ja ilmapiiri olivat mahtavia, siistit tilat ja omistaja oli uskomattoman mukava. Juomavalikoima oli kelvollinen. Kalja oli iso!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 20.02.2009
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laukkarinne 6, 01200 Vantaa - Route
766 700
http://www.pizzataxi.fi/

Options