Opens at 10:30

Ravintola Oklahoma

Rating 3 / 5

Steak house, lunch. food garden.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (70)

Perusannokset mutta ihan makoisaa. ..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 10.02.2017
Rating: 0

Samanlaista suurtaloussafkaa mitä aika monesta buffetpaikasta löytyy. Ei mitään ihmeellistä millä erottua joukosta. Tuo ok on itseasiassa hieman yläkanttiin arvioitu, mutta ei se ruoka ehkä ihan syömäkelvotontakaan ollut. Kaikki ylikypsää ja suhtmautonta. Palvelu oli ystävällistä. Ja ainakin aiemmin a'la carte ruoat olleet laadukkaampia. Tämä oli toinen ja viimeinen kertani täällä lounasaikaan. En ole itse törmännyt vielä kalliimpiin lasten lounashintoihin missään. 2v muksuni maksoi 7,60€! Ja sen ikäinen syö suunnilleen sen 3 lusikallista. Esim. Treffipub, jota käyn testaamassa parin päivän päästä, alle 4v on ilmainen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.09.2016
Rating: 0

Lounaskortin maksimisummalla suht' mautonta määrä korvaa laadun -mättöä. Torstaisin hernekeittoa ja pannaria. Lounassopimuslaisten takia usein erittäin täynnä lounasaikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.06.2016
Rating: 0

Blackfood Steak mainio pihvi ja kastike erittäin hyvä. Mausteet kohdillaan. Seuralaisella Texas Burger ja myös se oli hyvää, erityisesti pihvi ja lisukkeita riittävästi. Annokset olivat riittävän suuria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.05.2016
Rating: 0

Paras pork burger mitä olen syönyt missään!

Iso annos, liha mureaa hyvät lisukkeet.

Positiivinen yllätys!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.12.2015
Rating: 0

Todella hyvä lounaspaikka. Olen käynyt myös á la carte -aikaan ja ollut tyytyväinen. Aikaa saa varata niin paljon, että ehtii kunnolla nauttia ruuasta ja mukavasta ympäristöstä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Amatööri touhuu koko mestasta. Kerta toisensa jälkeen. Oikeen ottaa kupoliin. Miksi edes vien rahaa tänne? Pakko vaan todeta että tämän firman kaikki mestat (mukaanluettu old story) samalla tasolla. Onkohan se heidän politiikkansa? Ylimielistä.... asiakasta tosiaan kohdellaan eikä palvella. Onneksi tiksissä on muutakin paikkoja...

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 11€ Added: 13.09.2015
Rating: -1

Ruoka ala carte-listalta maistuvaa, palvelu oli melkoisen verkkaista, varsinkin loppuvaiheessa. Olisin kaivannut jotain naposteltavaa ruokaa odotellessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.08.2015
Rating: 0

Varasin pöydän muutama päivä ennen kun menimme kyseiseen ravintolaan. Oli mieheni syntymäpäivä, ja halusin viedä hänet kunnon pihvipaikkaan. Tilasimme Route 66 alkupalan, mikä oli oikein hyvä. Ruokien tulossa kesti noin 40 minuuttia, mikä oli tuskaista, sillä olimme molemmat nälkäisiä. Tilasin itse Caesar salaatin kanalla, ja mieheni Devil´s Steakin. Oma ruokani oli ihan ok, mutta miehen ruuassa oli tunkkainen maku. Pihvi oli tilattu mediumina, mutta oli lähes raaka. Huomautimme asiasta, ja tarjoilija ihmetteli hieman outoa palautetta. Palvelusta jäi huono maku. Saimme loppujen lopuksi 20% alennusta, mutta en silti menisi uudestaan. Mielestäni hinta-laatu suhde oli kaukana siitä mitä odotin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 22.07.2015
Rating: 0

Nam nam. .ja tarjoilijoilla kiire, paljon asiakkaita, mutta silti palvelun taso pysyi korkeana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 17.04.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Tikkuraitti 15, 01300 Vantaa - Route
09-2710112
http://www.oklahoma.fi