Closed now

Aasian ravintola

thai
Rating 3.1 / 5

Reviews (39)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Laadukas ruoka, kauniisti sisustettu paikka. Viikonlopun buffetin hinta 10e, eli hinta-laatusuhde enemmän kun kohdillaan. Hyvä sushivalikoima, maukkaat lämpimät ruuat ja muutama erikoisempi lisuke, kannattaa käydä nauttimassa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

+ Kanapalloja fritissä kuten ollaan suomalaiseen makuun totuttu.
Muuten kuten kilpailevissakin putkissa. Sushiriisi turvottaa ja vettä tarjolla kyytipojaksi. No ei siinä mitään ihan kivaa että uskalsin täällä käydä. Keskivertoarvostelut toimii näihin paikkoihin jotka ovat palvelultaan ja ruoiltaan toistensa kopioita - toki odotukset asiakkailla pysyvät kurissa kun kukaan ei potki aisan yli tekemällä parempaa laatua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.09.2015
Rating: 0

Todellakin vain lounaspaikka,,lauantai iltana todella amatöörimäisä palvelua vain heikolla englannilla. ..paikka jo todella nuhjunen, henkilökunta työskentelee arkivaatteissa..olisi mukava nähdä oiva raportti paikasta...ruoka keskinkertasta kiinalaista...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 20.09.2015
Rating: 0

asiakaspalvelu hymyilevämmäksi, muuten ok ai vielä, keittiöporukalla voisi olla keittiövaatteet, se hygienia meinaan. Tulen uudestaan, shusit olivat sellaisia kuin pitääkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 12.07.2015
Rating: 0

Hyvä lounaspöytä, varma paikka saada maha täyteen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.07.2015
Rating: 0

Tikkurilan lukuista kiinalais-sushi buffista laadukkain. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Olemme käyneet 4 henki porukalla, heti kuin tein tilaukseen valikoimassa oli kokonaan loppunut mehut. Tilasin härkkä kuumalla panulla, liha oli osittain ihan mustana, eli liika paistettu. Pyysin vaihda sen lihan, kaikki muut porukka oli melkein jo syön ja mä sain muun härkkä ja taas sinä ei ollut kaikki OK...se härkkä oli ihan erilainen...vain läskiä(( Minä kyllä sanoin että en maksan lihasta, mutta tarjoilija itse ei tarjonnut mitään sijään(( Ruoka oli myös tulinen ja menussa sitä ei ollut mainittu. Tarjoilija puhui omalla kännykällä ja piti usein kertaa kutsua hänet. Siinä aikana asiakkaita oli me ja yks nainen. Se oli eka ja viimeinen kertaa kuin kävin siellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.02.2015
Rating: 0

Ruoka oli loistavaa noutopöydästä. MUTTA ympäristö oli epäsiisti! Puhdistakaa ne sohvat aluksi - läikät loistaa ulko-ovelle saakka! Antaa huonon vaikutelman. Rupeaa epäilyttämään onko ruoka tehty puhtaassa ympäristössä, vaikka niin hyvää onkin.. Ja vessaan saippuaa ja peilinkin voisi pestä. Henkilökunta (yksi leidi joka katsoi ruudulta tv-ohjelmaa!) ehti rahastaa mutta hymyä ei irronnut. Koleaa meininkiä. Harmi - ruoka oli todella hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.01.2015
Rating: 0

Sushit erinomaisia, sushi riisi oli todella onnistunut, maukas ei liian pehmeä. Monta erilaista sushia tarjolla ja olivat todella hyviä. Sanoisimpa, että elämäni parhaat sushit söin tänään.

Aasialaiseen ruokaan jo vähän kyllästynyt, joten en odottanut noutopöydän buffetin tarjoavan muuta syötävää kun sushit, toisin kävi. Paistettu duudeli, paistettu riisi aivan erinomaisa myös alkukeitto loistavan makuista. Maut ei liian voimakkaita, mutta erilaista kuin muissa aasialaisissa ravintoloissa. Tästä ravintolasta lähdin tyytyväisenä täydellä vatsalla ;-)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.11.2014
Rating: 0

Mautonta tai vähän sen alle. Sushit parempia, mutta en niiden takia tänne tulisi. Jätä väliin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.10.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Unikkotie 5a, 01300 Vantaa - Route

Options