Kitchen is open

Subway Tammisto

Rating 1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Täysin surkea ruokapaikka. Henkilökunta aloitti palvelun valmistamalla tilaamani kasvispatongin likaisilla lihaa lääpineillä käsineillä. Huomautin asiasta ja patonki vaihdettiin, mutta naama norsun v****** muuttunut henkilökunta kosti asian pihtaamalla tämän jälkeen täytteitä. Maksamisesta (kuten muustakaan palvelusta) ei meinannut tulla mitään, koska henkilökunta yritti myydä kassalla lisätuotteitaan eikä puhunut kelvollista suomea. Lopulta tarjouduin ostamaan vettä hanasta 40 sentillä, mikä aikaisemmin oli löytynyt "juomalistalta", mutta sellainen ei enää onnistunutkaan. Makuun, sisältöön ja muuhun laatuun nähden täysin ylihintaista roskaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 01.04.2015
Rating: 0

Hyvät on patongit aina. Puolikas kokojyväpatonki vegepihvillä ja valkosipulikastikkeella on mun lemppari. :) Ja palvelukin oli ystävällistä ja sujuvaa. Hinnat on nykyään tosin aika korkeat, varsinkin kokonaisissa patongeissa. :/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 18.03.2013
Rating: 0

Patongit ovat erittäin hyviä, kuten Subwayn ravintoloissa yleensäkin, mutta asiakaspalvelu on erittäin huonoa. Ei katsota silmiin tervehtiessä ja harvemmin muutenkaan, äänensävy on töykeä ja hymyä näiltä asiakaspalvelijoilta on turha odottaa. Ruokahalun siinä menettää katsoessaan kuinka happaman näköinen heppu täyttää kyllästyneenä patonkia, joten omalta osaltani en kyseisessä paikassa enää käy, enkä voi suositella sitä huonon palvelun vuoksi muillekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2013
Rating: 0

Location

Säätökuja 2, 01510 Vantaa - Route
045 315 3300
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/vantaa/vantaa-tammisto