Closed

Suzan Pizzeria

Rating 1.4 / 5

Reviews (5)

tilasin tonnikala pizzan ja sain sieltä palaneen sipulipizzan missä oli käsikarvoja, hyi hyi ihan kakkalta maistu,

Tilaapaskaaovelles.com

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Väitetään, että on soitettu monta kertaa ja käyty ovella. Vaikka olisinkin nukkunut, olisin kyllä puheluun herännyt, jos se olisi kestänyt tarpeeksi kauan. :D . Reklamaatio ei heille kelpaa, sanotaan vaan, että saitte annoksenne, näkemiin....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2014
Rating: 0

aivan järkyttävää. .. Ananakset pilaantuneita niinpä koko perheen ilta pilalla.. En suosittele

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.05.2013
Rating: 0

Pizzat todella hyviä ja mainittavan hyvää pannu pizzat! Makua ja kokoa riittää ja ruoka kuumana kotiin ,ystävällinen palvelu.Ja nopea.........Ja kaiken kaikkiaan vantaan parhaat tuotteet mitä olen kotiin tilannut!Havukoski.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2012
Rating: 0

Rahalle vastinetta ja pienin muutoksin aterioista saisi oikein maittavia. Annokset ovat reilun kokoisia ja annokset matkasivat viitisen kilometriä kotiini hämmästyttävän nopeasti. Vahvempien makujen ystävänä tilaamani pizza jäi odotuksistani, mutta kelvannee kenelle hyvänsä nopeaa ja täyttävää ateriaa kaipaavalle. Pohja on hyvä ja rapea ja täytteet hyvälaatuisia. Tomaattikastike sen sijaan tuntui kadonneen johonkin - edes laimeaa ketsuppista makua oli turha etsiä. Listalta löytyviä kanoja en suosittele: liha oli kuivaa ja mautonta.

Annokset eivät juurikaan erotu kilpailijoista, mutta arvostan hieman normaalia suurempaa annoskokoa. Suosittelisin ravintolaa lähinnä nälkäisille - makuja etsivän kannattaa jatkaa etsintää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.12.2012
Rating: 0

Location

Kytötie 29, 01360 Vantaa - Route