Unknown

Wiikin Kartano

Rating 1.9 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Isänpäivälounaalla. Ruoka TODELLA suolaista, kuha kuivaa, pääruokapöytä tylsän, värittömän näköinen. Alkuruokapöytä ihan hyvä, samoin jälkkärikakku kahveineen. "Tarjoilija" säntäili ympäriinsä, pieni rauhoittuminen ja asiakkaiden luo hetkeksi pysähtyminen olisi ollut paikallaan, vaikka kiire ilmeisesti olikin. Hinta 29 euroa tuntui todella korkealta ruuan laatuun nähden. Viinilasillinen ruuan kanssa olisi maistunut ja ilmeisesti sellaisen olisi voinut ostaa, jos vain olisi kehdannut häiritä kiireisen tuntuista tarjoilijaa. Rauhallisuutta, kiitos!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 29€ Added: 09.11.2014
Rating: 2

Kahvitauolla. Pikainen pyörähdys kahville ja munkille. Paikassa olisi kyllä puitteet kodillaan, kaunis maalaismaisema ja hienot vanhat rakennukset. Mutta ainakin näin kahvittelun merkeissä tarjottavat olivat aika ankeat ja suppeat. Eikä palvelukaan kovin hyvää ollut, jäi hiukan sellainen maku suuhun että emme olleet oikein tervetulleita.
Näköjään myös Viitasaarelainen "Macaron leivos" on vain pelkkä puolikas kova kuori. Macaron leivoksessahan on kaksi kuoren puolikasta ja välissä jotain mössöä. Täällä tuo leivos oli vain yksi kuoren puolikas. No eipä hintakaan ollut kuin 0,50e. Kahvi 2e ja munkki 2e.
Ei tee mieli toiste käydä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 3

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kokkolantie 16, 44500 Viitasaari - Route