5 x IHANAA BRUNSSIA HELSINGISSÄ

Missä herkutella viikonloppuna?


24. lokakuuta, 2018

Cityn toimitus / lisäykset Eat.fi


5 ideaa viikonloppunälän taltuttamiseen


Kuva: ravintola Oiva

Kuva: Oiva


Oiva, Kallio

Oivan brunssilla Kallion sydämessä pöytä on katettu täyteen kaikkea, mitä nälkäinen kaivata saattaa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti ruokaisia salaatteja ja laaja jälkiruokabuffetti kakkuineen riittäisi monelle yksinäänkin (toim. huom.)! Kattava viikonloppubrunssi järjestetään lauantaisin klo 10 - 15 ja sunnuntaisin klo 10 - 16 ja hinnat ovat 22.90 € tai € 26.90 €, sisältäen 12 cl kuohuviiniä. 

Lapsetkin ovat tervetulleita Oivaan, (4 - 8 v.) 6.50 € ja (9 - 12 v.) 12.50 €. Oiva järjestää myös teemabrunsseja eri juhlapyhinä!


Porthaninkatu 5, Helsinki

[EAT ravintola-oiva]
Kuva: ravintola Lie MI

Kuva: Lie Mi


Lie Mi, Kallio ja Töölö

Alkuperäinen Lie Mi muutti viime vuonna Siltasesta Töölöön, mutta teki viime viikolla paluun uudella ravintolallaan lähes Siltasen naapuriin, entisen Grillssonin tiloihin Hämeentielle. 


Molemmat Lie Met on sisustettu värikkäästi, ja brunssipöydästä löytyvät tutut Lie Mi -herkut: kepeät kesärullat, aromaattiset pho-keitot, dumplingit ja dim sumit, raikkaat nuudelisalaatit ja muut vietnamilaisen keittiön klassikot sekä kakkuja ja tuoreita hedelmiä jälkiruoaksi. 

Lie Men brunssi tarjoillaan kolmessa kattauksessa sunnuntaisin klo 12:00, 13:30 ja 14:00, 

varauksen voi tehdä 1 ,5 tunniksi. Brunssin hinta on 19.50 € aikuisilta ja lapset syövät 10 eurolla
(3-10 v.).


Lue koko Cityn artikkeli.

[EAT lie-mi-kallio]

Kuva: Onda

Ondan vegaaniystävällinen perulaisbrunssi

Todella runsaasta perulaisesta brunssista pääsee nauttimaan ruokala Ondassa lauantaisin. Vegaaniystävällinen brunssi on suurimmaksi osaksi maidoton ja gluteeniton, mutta maistuu varmuudella jokaiselle! Kasvisten ja salaattien makuja on hienosäädetty suussasulaviksi pikkelöimällä, eivätkä padat ja salaatitkaan petä ruokailijaa. Ondan brunssi on kaiken kaikkiaan makuelämys ja joka pennin arvoinen. 


Siltanen näyttäytyy päivällä iltaa rauhallisemmassa valossa, mutta tuttu tunnelma kävelee onneksi vastaan jo heti ulko-ovella. brunssin hinta on 22€.


Hämeentie 13 b, Helsinki

[EAT onda]Roots Kitchenin kasvisbrunssi

Hakaniemen Roots Kitchenissä  herkutellaan lauantaisin vegebrunssilla,  runsas lauantaibrunssi on tarjolla koko päivän. Brunssin hintaan kuuluu hyvin täyttävä ruokalautanen ja kahvi. Brunssi on tarjolla kahdessa koossa, mikä helpottaa päätöstä suunnata Rootsiin myös pikkunälkäisenä, pieni brunssi maksaa 12€ ja iso brunssi 18€. Ruoka on maukasta  ja palvelu ystävällistä. Lämmin suositus myös muille kuin vegetaristeille. Rootsista löytyy myös all day brekut. 


Hakaniemen Kauppahalli, Helsinki

[EAT roots-helsinki]

Kuva: Roots


OmNam (vegan)

 

OmNamissa ei tällä hetkellä ole vakituista brunssia - mutta lauantaisin tarjolla on á la carte listan lisäksi brunssilautanen, joka on kiva yhdistelmä salaatteja ja lämpimiä komponentteja. OmNamissa tarjoillaan aika ajoin teemoitettuja brunsseja, joita kannattaa pitää silmällä - esimerkiksi 22.12. ravintolassa tarjoillaan jouluruokaa vegaanisena brunssi. 


Annankatu 29 B (sisäpiha), Helsinki

[EAT omnam]