SYÖ!-VIIKOT TALLINNALAISITTAIN

SÖÖ! Tallinn on tuulahdus Argentiinaa ja Japanin kautta paikalliseen pelmenipöytään


TIEDOTE 22.1.2019


SYÖ!-viikot tallinnalaisittain – tuulahdus Argentiinaa ja Japanin kautta paikalliseen pelmenipöytään


Julkaisuvapaa: 22.1.2019

Julkaisija: EatAndTheCity Oy / City.fiKolmesti vuodessa järjestettävät SYÖ!-viikot ovat lunastaneet vahvasti paikkansa jo neljässä suomalaisessa kaupungissa: Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Tammikuun lopulla, 25.1.–7.2.2019, SYÖ!-viikot järjestetään ensimmäistä kertaa myös Tallinnassa. SÖÖ! Tallinn on Cityn ensimmäinen kansainvälinen kampanja ja siinä on mukana 21 ravintolaa ja jopa 61 kympin tarjousta.


“SYÖ! on ikoninen ja laajan suosion kerännyt tapahtumakonsepti, joka on viety
menestyksellä uusiin kaupunkeihin Suomessa. Täysin uuteen maahan laajeneminen
on meille hieno mahdollisuus”, kertoo Cityn myyntipäällikkö Kim Koistinen.


Tutustu Tallinnan SÖÖ! tarjontaan ja tee pöytäväraus!

http://www.soo10.ee/fi


Miksi kymppi ei etelänaapurissa ole vitonen?


Suomen kampanjan näkökulmasta saattaa herätä kysymys siitä, eikö tarjoushinnan tulisi olla Virossa vielä edullisempi. Tallinnan kampanjatarjousten alennus on kuitenkin samaa tasoa Suomen kampanjan kanssa: tarjottujen annosten normaali hinta on noin 15 euroa. Ero maiden hintatasossa tarkoittaa sitä, että SÖÖ! Tallinnaan saatiin mukaan todella tasokkaita ravintoloita ja monet Tallinnan kampanja-annoksista ovat jopa lähempänä fine diningia kuin mihin Suomen SYÖ!-viikoilla on totuttu.


SÖÖ!-kampanjan toivotaan tuovan uudenlaisen tuulahduksen Tallinnan ravintolakulttuuriin ja inspiroivan niin paikallisia kuin kaupungissa vieraileviakin kampanjahinnan myötä kokeilemaan monipuolisesti kaupungin erinomaista ravintolatarjontaa. City toivoo, että mahdollisimman moni suomalainenkin käyttäisi mahdollisuuden hyväkseen ja lähtisi kokemaan etelänaapurin herkut.


SÖÖ! Tallinn tarjoaa kiinnostavia raaka-aineita ja kansainvälisiä keittiöitä


Tallinnan SÖÖ!-listalla tullaan näkemään kiinnostavia raaka-aineita kuten esimerkiksi villisikaa sekä Suomen SYÖ!-viikoilla ennennäkemättömiä erikoisuuksia kuten pelmeneitä, jotka perinteinen venäläinen ravintola Restaurant Troika lupaa valmistaa “kylän tapaan”.


SÖÖ!-viikoilla on runsaasti tarjontaa japanilaisen ruoan ystäville. Esimerkiksi minimalistisella tyylillä sisustettu Ravintola Tokumaru löytyy kolmesta lokaatiosta ja tarjoaa mausteisia annoksia gyoza-dumplingeista japanilaisittain uppopaistettuun kanaan. Tunnelmallinen ravintola NOYA taas tarjoilee esimerkiksi rameneita pohjoiseen tapaan.


Noston ansaitsee myös Tallinnan pieni pala Etelä-Amerikkaa, Restaurant Argentiina, jossa pääsee maistamaan muun muassa grillattua lammasta tai kultaotsa-ahventa, doradoa.


SYÖ!-viikot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa: 25.1.–7.2.2019

SÖÖ! Tallinn: 25.1.–7.2.2019


Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset julkaistiin Suomen SYÖ!-viikkojen tapaan maanantaina 21.1. klo 19.00.


Materiaalit

https://www.dropbox.com/sh/ytmetgg01kg48mj/AAB8j5YvazHUEksg7TkBf7YKa?dl=0


Yhteydenotot

Kim Koistinen

Myyntipäällikkö

kim@city.fi/ 044 581 9001


Laura Eriksson

Markkinointispesialisti

laura@city.fi/ 040 7023 881


SYÖ!-viikot on kaupunkimedia Cityn (city.fi) järjestämä suosittu ravintolakampanja, jota on järjestetty Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Jokaisten SYÖ!-viikkojen aikana myydään yli 100 000 annosta ja kampanjaravintoloiden määrä on kolminkertaistunut viime vuosina.

Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat yhdestä kolmeen annosta 10 euron hintaan kahden viikon ajan. Ravintoloiden laaja skaala tarjoaa jokaiselle kulinaristille jotakin, kun mukana on ravintoloita pienistä piilotetuista gourmet-helmistä ketjuravintoloihin. Moni tunnistaa kympin viikot tutusta logosta ravintoloiden ikkunoissa.