EATIN PIZZERIASUOSITUKSET

PIZZANHIMOON TAI KANKKUSEEN

Tekeekö mieli pizzaa? 

27. joulukuuta 2018

Eat.fi

Teimme puolestanne pohjatyön ja kokosimme kompaktin listan pääkaupunkiseudun pizzerioista moneen makuun ja tarkoitukseen!
Skiffer kallio, Helsinki

Fleminginkatu 8

"Pizza oli hyvistä raaka-aineista tehty. Pizzan pohja on ohut ja reunoiltaan rapea ja maukas." (eat.fi -käyttäjän kommentti). Skiffer-ravintolat tunnetaan pizzankaltaisista, Liuskaluodon mallisista, ohutpohjaisista liuskoistaan, joita myös gourmet-pizzoiksi kutsutaan. Skifferin Kallion nimikkopizza "Kallio-liuskassa" on seitsemän chilin makkaraa, hapankaalia ja selleriä. Lue lisää Cityn artikkelista.

Tilaa kotiin tästä!

[EAT skiffer-kallio]

Zuhat, Helsinki

Eino Leinon katu 12

Zuhatin erikoispizzojen joukosta löytyy muun muassa "Miesten vege-pizza" numerolla 35., jonka ei-niin-vegemäisiin täytteisiin kuuluvat jauheliha, kinkku, salami, kebab, pekoni, kana, ja pepperoni! Zuhatin menusta jokainen varmasti löytää kuitenkin omansa.

"Tilasimme Woltilla pari pizzaa kotiin. Yllätyimme suuresti, kun noin 7 min kuluttua appsi ilmoitti, että ruoka on jo valmista. Meni toiset 7min, että murkinat olivat ovella. Saimme pizzat alle vartissa kotiin. Nopeimmat pizzat ikinä, siitä plussaa!" (eat.fi -käyttäjän kommentti)

Tilaa kotiin tästä!

[EAT zuhat]

Alfons Pizza, Helsinki

Vuorimiehenkatu 35

Alfonsia voisi kutsua piilotetuksi helmeksi Helsingin ytimessä. Ravintolan listan pizzat ovat mielenkiintoisia ja ehdottomasti kaivattua vaihtelua "perinteisille" Hawaipizzoille. 15 €: lla saa esimerkiksi Pulcinon, jossa on marinoitua päärynöitä, mozzarellaa, gorgonzolaa ja saksanpähkinöitä. "Hommat sujuivat letkeästi ja mutkattomasti. (Eat.fi käyttäjän -kommentti)

[EAT alfons]

Oulunkylä Kebab & Pizzeria, Helsinki

Siltavoudintie 4

Täällä pizzat ovat saaneet hyvää palautetta runsautensa johdosta. Oulunkylän asemalta on vain kivenheiton pituinen kävelymatka ravintolaan, joten sinne voi tulla pidemmältäkin hyvän pizzan perässä! "Teimme tilauksen Pizza Onlinen kautta arkena ennen klo 16, ja toimitus saapui alle puolessa tunnissa. Ei tainnut olla ruuhka-aika. Pizzalähetti hallitsi asiakaspalvelun, mikä oli oikein positiivinen kokemus. Lätyt olivat lämpimiä ja ihan juuri niin isoja kuin standardikokoiseen pahvilootaan mahtuu!" (Eat.fi -käyttäjän kommentti)

Tilaa kotiin tästä!

[EAT oulunkylan-kebab-pizzeria1]


Kuva: Oulunkylä Pizza kebab 


Käpylän Pizza Kebab Palvelu

Käpyläntie 8

Erityisesti Iskenderkebab Käpylän Pizza Kebabissa on kuulemamme mukaan visiitin väärti ja myös pizzoissa on mitä valita. Listalla on 29 eri vaihtoehtoa, joista esimerkiksi Sisilian Tulinen saa varmasti

kovimpienkin uuden vuoden juhlijoiden verenkierron käyntiin. "Sympaattisissa Käpylän tunnelmissa asiat maistuvat ehkä muutenkin tavallista paremmilta. Siitäkin huolimatta, myönnän tämän kebabin olevan yksi onnistuneimmista kaupungin alueella." (Eat.fi -käyttäjän kommentti)

Tilaa kotiin tästä!

[EAT kapylan-pizza-kebab-palvelu]


Pizzeria Luca

Lauttasaarentie 28

Luca Lauttasaari valittiin Italiassa Pohjois-Euroopan parhaaksi pizzeriaksi kovatasoisessa 50 Top Pizza 2018 -kilpailussa, siksi Luca oli ehdottomasti saatava tälle listalle. Se tarjoilee pizzaa niille, kelle ei käy mikä tahansa pizza. Lauttasaareen Pizzeria Luca kumartaa Rooman sijaan napolilaisen artesaanipizzan suuntaan. "Vaikka suomalainen voisi ajatella, että pizza kuin pizza, en voi edes vertailla roomalaista ja napolilaista pizzaa keskenään". (Luca Platania, Pizzerium - ketjun omistaja)

Tilaa kotiin tästä!

[EAT pizzeria-luca1]

Kuva: Pizzeria LucaPizzala, Helsinki

Työpajankuja 2, Rakennus 11

Helsingin Teurastamolla sijaisteva Pizzala on hankkinut käsintehdyn puu-uuninsa Napolista asti ja se lämpenee 500-asteiseksi paistaen pizzan rapeaksi hetkessä. Vaikka uuni on ehtaa napolilaista laatua, pizzoissa nähdään vaikutteita muualtakin. Pizzalista jakautuu kolmeen osioon: italialaiset klassikot, skandinaaviset pizzat (joista muun muassa Lemmenjoki graavilohineen saa veden kielelle) ja sesonkipizzat.
Lue lisää.

[EAT pizzala]

Kuva: Laura Hujanen / Pizzala

Ristarante Momento, Itäkeskus

Itäkatu 1, Tallinnanaukio

Ristorante Momento on keskeisellä paikalla Itä-Helsingissä, sen löytää heti Itäkeskuksen metrotunnelista ylös noustessaan Tallinnanaukiolta. Ravintola suosii erityisesti pientuottajien tuotteita, joihin kuuluvat muun muassa Chef Wotkinsin lihat, aidot italialaiset ja suomalaiset juustot, piensavustamon lohet sekä pizzoissa täyslihaleikkeet. 

"Hinta-laatusuhde on kohdallaan: annokset ovat herkullisia ja valtavan kokoisia. Olen testannut erilaisia salaatteja ja lämminsavulohipizzaa. Savulohi tulee pienellä paikalliselta toimittajalta. Halloum-salaatti on ehkä suosikkini." (kävijän kommentti) 

[EAT ristorante-momento]

Tikkurilan Pizza Express

Tikkurilantie 68 

Ehdoton suosikkimme täällä nautittavaksi on House Special, mikäli mielit nauttia vuoden ensimmäisestä päivästä täysissä sielun- ja ruumiinvoimissa! Herkkusieni, kebabliha, pepperone, pippurisekoitus, sipuli ja tuplajuusto takaavat sen, että sekä suolatasapaino että verensokerit pysyvät balassissa. Valikoimaa riittää moneen makuun ja myös vegaanipizzat löytyvät Pizza Expressin listalta. 

Tilaa kotiin tästä!

[EAT pizza-express-kallio]

Provencale, Kerava

Asemanaukio 7

Provencale on kestinnyt keravalaisia jo jopa vuosikymmeniä. Tämä lämminhenkinen perheravintola sijaistee aivan Keravan juna-aseman vieressä keskellä keskustaa, mikä varmasti on osaltaan sen pitkän iän salaisuus. "Hyvät pitsat rapealla pohjalla. Erittäin ystävällinen ja huomaavainen palvelu. Tuore, vaikka vähän vaatimaton salaattipöytä". (eat.fi käyttäjän kommentti)

[EAT ravintola-provencale]

Fat Lizard, Espoo

Tietotie 1

"Ravintola Fat Lizard on mutkaton ruokaravintola jonka keittiön sydän on aito puu-uuni." Näin lupaavat ravintolan omat sivut ja lupaus pitää paikkansa. Fat Lizardissa tuntee olevansa hetken ulkomailla ja a´la carte listan kaikissa seitsemässä puu-uunissa valmistettavassa pizzassa on autenttisen mauan lisäksi pisteenä i:n päällä jotakin erilaista, kuten Ranch-kastiketta tai ricotta-juustoa. Fat LIzard on myös päässyt myös palkintosijoille L’Italia in Una Pizza -kilpailussa.

Tilaa kotiin tästä!

[EAT ravintola-fat-lizard]

Kuva: City.fi