Keittiö auki

Big Mama's Pizzeria

pizza+kebab
Arvosana 3.9 / 5

Melko pitkään Espoonlahdessa toiminut pikapizzapaikka joka myös toimittaa kotiin.


Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vaihtelua täytteissä tarjoava viihtyisä pieni pitsakebabbila. Lounas on hyvin edullinen laatuun nähden. Lounasajan ulkopuolella pitsan hinta taas pompsahtaa helposti kipukynnyksen tuolle puolen (yli kymmenen euron). Toisaalta pitsa vaikutti hyvin laadukkaalta ja täytteitä oli jopa sommiteltu lätyn päälle. Tarjolla on myös erikoisempia makuelämyksiä jotka osiltaan selittää korkeita hintoja (mm. savuporoa, anatolian makkaraa sekä 8 täytteen yllätyspitsa). Ravintola on erittäin pienestä koostaan huolimatta viihtyisä ja tarjolla olivat mm. päivän lehdet. Palvelu oli ystävällistä ja tyyppi kassalla jopa kysyi haluanko pitsaani valkosipulia, koska kyseisessä lätyssä sitä on kuulemma ennen ollut. Myös oreganon haluamista kysyttiin. Tosi jees, saatan eksyä toistekkin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Maukasta, ystävällinen ja nopea palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 06.10.2014
Arvosana: 0

Olemme Kirkkonummelta asti hakeneet täältä pizzat. Laatu ollut huippua, mutta pari viikkoa sitten pizzasta löytyi korkin palanen, laitoin asiasta palautetta ravintolaan, johon ei koskaan reagoitu. Taisi olla viimeinen tilaamamme pizza tästä paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.05.2014
Arvosana: 0

Peruspizzeriaa viihtyisämpi sisustus. Rullakebabin syöneenä sanoisin, että parempaa keskitasoa. Ei mitään erikoista, eikä todellakaan lähellekkään Espoon paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.04.2014
Arvosana: 0

Edellisen kerran makumuistot veivät meidät uudestaan, ja tälläkin kertaa lapset söivät kokonaan puolikkaansa ( tätä ei muualla tapahdu ). Sabatoni oli hyvän makuinen ja palvelu oli kiireestä huolimatta hyvä. Oma suosikkini, tosin lukemani arvostelun perusteella emme tule tilaamaan kinkkupizzoja, monet pizzapaikat olemme jättäneet kertakäynnin arvoisiksi sen halvimman kinkkusuikaleen tähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.10.2013
Arvosana: 0

Suuret ennakko-odotukset Espoon parhaaksi rankattua paikkaa kohtaan. Peruspizzeria. siisteys ja kebabin laatu plussaa. annoksen pienuus(iskender), puuttuva salaattipöytä ja kahvi lounasaikaan iso miinus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 26.09.2013
Arvosana: 0

Erittäin kohtelias henkilökunta,ruoka loistavaa ja paikkat siistissä kunnossa. Suosittelen käykää syömässä tai ottakaa mukaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Miksi kinkku ei ole kinkkua vaan pizzasuikaletta! Ei saa myydä suikaletta kinkkuna!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.03.2013
Arvosana: -1

Pitkästä aikaa käväisin hakemassa pitsan täältä ja täytyy sanoa että oli todella positiviinen yllätys. Sattuiko sitten sopivat täytteet kohdalle (Fantasia 4) vai mitä mutta joka tapauksessa yksi parhaista pitsoista koskaan ja missään. Tänne uudestaan ja pian.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: 1

Eteläisen Espoon paras pizzeria. Listalta löytyy paljon mielikuvituksellisia, 'tavallisesta' pizzeriamenusta poikkeavia vaihtoehtoja. Paikka on aikoinaan vastaanottanut jonkun kebab-palkinnon. Mielestäni kebabin taso on niiltä ajoilta hieman laskenut, mutta on silti edelleen kärkiluokkaa. Paikka on itsessään pieni, ja palvelu vaihtelee kassahenkilön mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.02.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Espoonlahdenkatu 1, 02320 Espoo - Reitti
09 802 6040
http://www.bigmamas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita