Avautuu 10:00

Frutti di Mare

pizzaa/pastaa/kebab
Arvosana 1.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (29)

Ruoka lämmitettiin mikrossa ja maistui pahalta. T.ruokakriitikko12

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2017
Arvosana: 0

Tullessani ravintolaan ei tervehditty. Sanoin ostavani rullakebabin mukaan. Ei mitään merkittävää vaikutusta. Sitten mies käveli hitaasti kassakoneelle ja sai sentään sanottua hinnan, 8.50, mutta ei sanonut vaikkapa että kestää xx kauan. Istu odottamaan tms. Liiankin nopeasti sain pahvisen pakkauksen eteeni ja juuri ja juuri kuulin sanat "Ole hyvä". Ei katsekontaktia. Rullakebabin sisällä kuivaa lihaa, isoja paloja tuoretta kurkkua. Makua ei lainkaan. Ihme, että paikka pystyssä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.12.2016
Arvosana: 1

2 kertaa käynyt täällä, ensin sain kebabin mutten kuittia. Kebab oli kylmää ja annos huonosti aseteltu. Salaattipöydän kasvikset oli nuhjuisua. Kokkien rakkaus tai intohimo ruokaan ei välittynyt minulle tässä paikassa. Voin tulla uudelleen mikäli omistaja HERÄÄ ja alkaa tehdä laadukkaamoaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelussa parantamisen varaa. En tuntenut olevani tervetullut kyseiseen ravintolaan. Henkilökunta ei innostunut turhia höpisemään. Ainoa ohje rahastamisen jälkeen oli, että ruoka tuodaan pöytään.

Ruuan tuotuaan tarjoilija mutisi samalla selkänsä kääntäen, että salaattia saa ottaa jos haluaa.

Ruuan asettelussa ja laadussa "hieman" parantamisen varaa. Kuivan pihvin ja tikkuperunoiden päälle oli kumottu runsaasti valmiskastiketta ja annos näytti vähemmän maistuvalta. Annoksesta huokui kokin rakkauden puute ruuan laittoon.

Positiivista oli, että annos tuli nopeasti pöytään ja nälkä lähti (ennen kuin edes maistoi ruokaa).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.07.2016
Arvosana: 0

Tapiolan PARAS ruokapaikka! Hyvä safka, nopea toimitus sekä mutkaton ja ystävällinen palvelu. Ei nirppanokille, mutta kyllä hyvän ruuan ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu oli erittäin töykeää ja epäasiallista, en suosittele kenellekään! Näköjään paikalla on varaa valita asiakkaansa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.11.2015
Arvosana: 0

Tilasin pizzan mukaan 24. toukokuuta. Avasin kotona laatikon ja keskellä pizzaa puuttui taikina noin 10 cm läpimitalta. Reikä oli peitetty vähän juustolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Huonointa Kebabia mitä olen maistanut. Paikan iskender oli mauton kasa epätasaisesti kypsennettyä palastelihaa vettyneen todella pienen leivänpalan päällä. Annoksessa ei ollut salaattia, chiliä saatika ranskiksia / riisiä. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli törkeää! Kävimme viiden hengen porukalla syömässä ja tilasimme 3xleikkeet (11€/kpl) ja 2xpihvit (15€/kpl). Kassa veloitti meiltä 88€, eikä meinannut antaa kuittia. Vaadimme saada kuitin, jolloin kassa mumisi jotain "oho, laskin väärin" ja hinta olikin 80€. Kotona katselimme kuittia ja huomasimme, että siinä luki 1xleike 11€, 3xpihviä 15€ ja 1xleike 20€! Koko ravintolassa ei 20€ maksavaa annosta edes ole! Ja leikkeiden piti olla 11E/kpl ja pihvien 15E...
Tämä on siis näköjään sellainen paikka, jossa asiakkaalta tykätään veloittaa liika! Kuittia ei mielellään anneta ja vaikka kuitin vaatimisen jälkeen hinta tippui 8e, meiltä veloitettiin silti IHAN LIIKAA!
Ruoka oli sentään ihan ok, ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen, mutta TÖRKEÄN palvelun vuoksi en kyllä enää tänne mene, enkä suosittele muillekaan!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 0

Pizza ei maistunut juuri miltään. "Juusto" pizzan päällä oli jotain todella kummallista, vähän kumimaista ja aivan mautonta. Pizza ei muutenkaan ollut erityisen hyvä, pohja oli melkein kypsää ja reunat lähellä palanutta.

Iskender kebab oli upotettu valkoiseen salaatinkastikkeeseen, jonka vuoksi koko annos oli haaleaa. Annos ei myöskään vastannut menussa ollutta kuvaa lainkaan, annos ei sisältänyt muuta kuin kebab-lihaa, muutamia leivänpaloja ja salaatinkastiketta.

Lisukesalaatti oli ehtinyt jo ruskettua (eli maatua). Palvelu oli ihan ok. Pöydistä joutui siirtelemään edellisten asiakkaiden lautasia pois, sillä yhtään siivottua pöytää ei ollut kun kävimme.

Samalla hintaa saa muista halpapizzerioista parempia annoksia. En aio mennä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo - Reitti
(09) 467 990
http://www.fruttidimare.fi/etusivu.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita