Keittiö auki

Grill it! Espoo

pihviravintola
Arvosana 2.4 / 5

Grill it! on Espoon Tapiolassa sijaitseva skandinaavinen ravintola, joka yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman.

145 asiakaspaikkainen Grill it! toimii myös erilaisten juhlien pitopaikkana. Menuksi tilaisuuteen voi valita mieleisensä vaihtoehdon buffet- tai pöytiin tarjoiltavista menukokonaisuuksista. Yli 30 hengen ryhmille räätälöidään menu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tapiolan puutarhakaupunki on perustamisestaan, 1950-luvulta lähtien, tunnustettu kaupunkisuunnittelultaan ainutkertaiseksi helmeksi. Tapiolan rakentamisen tavoitteena on toteuttaa luonnonläheinen asuin- ja palveluympäristö ja tämä asia ei ole muuttunut vuosien varrella. Luonnonläheisyys näkyy myös Original Sokos Hotel Tapiola Gardenia ja Grill it! -ravintolaa ympäröivässä vehreässä miljöössä.

Ravintolan isot ikkunat päästävät luonnonvalon sisään ja tarjoavat samalla upean näköalan Tapiolan keskusaltaalle. Kesäisin Tapiolan puutarhakaupungin näkymistä pääsee nauttimaan 100 paikkaisella terassilla. Tunnelmaa ravintolaan luo pimeän aikaan puulämmitteinen takka. Takan edustalla voi rentoutua ja nauttia Grill it:in kuuluisia martineja aperitiiviksi tai lukea vaikkapa päivän lehdet. Grill it!:in baari on auki 01:30 saakka myöhäisen yömyssyn nauttijoille.


Arvostelut (13)

Sunnuntain brunssi oli tasokas ja hinta kohdallaan. Ensimmäisen kerran kävin kyseisessä ravintolassa ja olin positiivisesti yllättynyt ravintolan moderniin ja viihtyisään sisustukseen. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 01.02.2016
Arvosana: 0

Osa menusta on hyvin tehty ja maukkaits, osa taas laadullisesti vajaata. Eli pitää tietää mitä keittiö osaa tehdä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkea kokemus. Ravintolassa kolme pöytää meidän lisäksi missä oli ihmisiä, mutta silti meidän pöytää palveli kolme eri tarjoilijaa, jotka sekoilivat keskenään. Meidän alkuruuat unohdettiin kokonaan, ja tuotiin suoraan pääruuat pitkän odotuksen jälkeen. Jouduin kahdesti nousemaan ja kävelemään kassalle pyytämään asioita, koska tarjoilijoita ei näkynyt missään, eikä näin ollen palveluakaan. Limulasi maksoi 5e joka on mielestäni törkeä hinta. Ruokani kasvikset olivat aivan palaneet, liha ok. Seuralaiseni pihvi pyydettiin raakana ja läpikypsänä tuli pöytään. Kävin kysymässä kassalta laskua koska vaikka se oli pyydetty, sitä ei tultu tuomaan. Kassalla tarjoilija sanoi, että maksupääte oli kadoksissa. Pöydällä oli kaksi langatonta maksupäätettä. Tämäkin arvostelu on lievä versio illan kulusta. Ei tänne enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

Kävimme neljän hengen ryhmällä ravintolassa arki-iltana. Söimme alku- ja pääruoat. Ruoka tuli todellla hitaasti ja meinasimme lähteä hitaudesta johtuen ravintolasta jo alkuruokien jälkeen. Ruoka on hintavaa laatuun nähden. Maku vastasi kotiruokaa eli vaatisi maustamista. Ravintolatila on todella viihtyisä, joten ravintolassa ruokailisi mielellään, jos muut asiat olisivat kunnossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 150€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0

Palvelu ala-arvoista. Lauantai-iltapäivä, ravintola lähes tyhjä. Tarjoilija yritti olla meitä näkemättä, vastaili töykeästi, että saattaa kestää. Ei vastannut, kun kysyin, että kuinka kauan.

Toinen tarjoilija ohjasi pöytään ja otti tilauksemme. Alkupaloja odoteltiin reilu puoli tuntia tilausesta, pääruokaa vielä kauemmin. Yhteensä siis 1,45h oli kulunut, kun olimme syöneet vasta alkupalat ja pääruokaa ei vielä näkynyt missään. Kun kysyin, että missä ruoat viipyvät, tarjoilija tokaisi, että heillä on kiire! Ja syy siihen, että palvelu on hidasta oli kuulema Apulannan keikka illalla Baroona-arenalla. Tätä keskustelua käydessä klo oli 16 ja ravintola edelleen puolityhjä. Vaikea ymmärtää tätä selitystä, vaikka tarjoilija jatkoi selitystä, että ovat joutuneet soittamaan hotellin kaikkiin huoneisiin, että tulevatko ihmiset syömään ravintolaan??! Mielestäni tämä kuulostaa todella kummalliselta. Kokitko/tarjoilijatko sinne huoneisiin soittelivat?Lisäksi tarjoilija totesi, että kaikissa à la carte-ravintoloissa kestää yhtä kauan. Ei kyllä omien kokemuksieni mukaan. Odottamista ei pyydetty anteeksi kertaakaan.

Palvelun taso oli mielestäni täysin ala-arvoista. Myös muut ihmiset valittivat palvelun hitautta naapuripöydissä, yhdelle heistä kerrottiin, että on sairastapauksia.

Vastaavia kokemuksia on ollut myös tuttavillani, ruoka-annosten tulo kestää tässä ravintolassa kovin usein järjettömän kauan, vaikka asiakkaita ei olisi kuin muutama pöytä.

Laitoin palautetta s-postilla ravintolapäällikölle, joka vastasi hyvin yleisellä tasolla; prosesseja pyritään parantamaan. Ei vakuuttanut minua tämä vastaus, ilmeisesti ei kauheasti kiinnosta sielläkään päässä.

Ruoka oli hyvää, ei valittamista siinä suhteessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 0

Todella maukasta ruokaa, lisäkesalaatti, hyvä lounashinta. Ehdottomasti menisin uudelleen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: 0

Sain eräästä talkoohommasta elokuussa 2014 ruokakuponkeja, joita saattoi kahden muun paikan lisäksi, käyttää tääll.
Kävin kahdesti mikä oli kaksi kertaa liikaa.
Palvelu oli huonoa ja asiatonta. Ruoka - kuin 70-luvun mautonta koulumömmöä. Hävettävän surkeaa paikalta, jonka luulisi huolimatta vähäisestä Tapiolan kilpailu, olevan tasokas ja asiakasystävällinen. En mene ikinä. Annoin palautetta s-postitse ravintolapäällikölle, joka puolusteli henkilökunnan käytöstä ja ruoan tasoa, EI mitään vikaa missään kuin vissiin asiakkaassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ajankohta oli lauantai iltapäivä. Muita asiakkaita ei ollut, joten ajattelimme palvelun olavan nopeaa. Tarjoilija tulikin nopeasti ja tilasin Black Anguksen marmoroitua ulkofileetä makurasvalla, johon kuuluin kasviksia, bearnaisekastiketta ja timjami-valkosipuliperunat pihvin kypsyydeksi pyysin medium- lisäksi ruokajuomaksi vettä. Siihen se positiivinen sitten jäikin.
Ainoina asiakkaina odotimme ruokiamme 30 min. Vihdoin aterian saavuttua pöytään lautasella oli portviinikastiketta, jota en ollut tilannut. Seuraavaksi tarkistin pihvin kypsyyden, joka osoittautin täysin kypsäksi. Pihvi oli myös täysin mauton ja jänteitä täynä, joten syöminen oli yhtä jäystämistä. Tässä vaiheessa maku oli ruokailusta mennyt täysin. Pyysin tarjoilijan viemään annoksen takaisin enkä todellakaan halunnut toista annosta tilalle saatikka mitään muutakaan. Seuraavaksi pöytään saapui palvelupäälikkö, joka alkoi kanssani inttämään pihvin kypsyydestä. Hänestä pihvin kypsyydessä ei ollut mitään vikaa. Mainittuani jänteistä, joita oli todella paljon, hän sanoi lihassa olevan välillä laadussa häiriötä. Lopuksi vielä tuumasi, että sinun ei tarvitse maksaa annosta.
Mielestäni, jos annoksen hinta 36e, niin kyllä siihen hintaa pitäisi jo saada laadukasta lihaa ja hyvää palvelua. En suosittelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 0

Aika erikoinen kokemus. Saavuimme ravintolaan kolme minuuttia ennen lounaan alkamista ja puoli tuntia ravintolan ilmoitetun aukeamisen jälkeen. Käveltyämme avoimen oloiseen ravintolaan sisään tarjoilija yritti ensiksi olla huomioimatta meitä, ja lopulta ruokaa tiedusteltuamme ilmoitti ilmeisen närkästyneenä ravintolan olevan vielä suljettu. Saimme sentään luvan odottaa sisällä.

Itse lounas oli mukiin menevä, tuoretta salaattia ja mureaa porsaanniskaa. Joskin pääruokia oli vain yksi, mikä voi olla esimerkiksi kasvissyöjille ongelma. Jäi myös hiukan hämärän peittoon, missä lounaassa oli se ravintolan nimessäkin mainostettu grilli. Myöhemmin huomasin, että porsaanniskan kanssa oli lounasmenuun ilmoitettu kastike, jota ei ainakaan meille tarjoiltu. Lounaan piti sisältää myös kahvin lisäksi jälkiruoan, tosin koska jälkiruokaa ei ollut tarjolla tyydyimme juomaan pelkät kahvit..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Palvelu töykeää. Lounas ei hääppöinen ja a la cartelta ei pystynyt tilaamaan hodareita, mitä alunperin lähdettiin hakemaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Tapionaukio 3, 02100 Espoo - Reitti
020 1234 800
http://www.grillit.fi