Lounas käynnissä

Pizza Cornar

pizza, kebab, intialainen
Arvosana 1.2 / 5

Tavallista kebabpizzeriaa monipuolisempi paikka. Listalla intialaista, pastaa, pizzaa, kebabia, falafelia ja salaatteja.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Empire special pizza tuli nopeasti. Nappasin mukaan ja söin kotona. Liian suolainen ja kinkku oli jotain makkaraa. Kai siellä joku katkarapukin oli. Jos raaka-aineet sais kohdalleen niin vois tilaa toistekkin. Jos oikeasti haluaisivat asiakkaita, varmaankin voisivat ostaa parempia täytteitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.11.2015
Arvosana: 0

Korttimaksupäätteen näppäimistön likaisuuden nähtyäni ihmettelen suuresti kuinka pizzaleipuri jätti kätensä pesemättä päätteen käytön jälkeen.

Pizzan juusto on kuvottavaa tavaraa. Juustossa ei ole mitään makua. Sitä on liikaa ja se on vain sulatettu täytteiden päälle ikään kuin kanneksi. Kummisetäpizzan kasvikset oli kylmiä ja raakoja. Tomaattikastike taisi olla sokerilla maustettua tomaattimurskaa. Pizzan pohja maistui vehnäjauhoilta, mutta siitäkin huolimatta tilaamani pizzan syömäkelpoisin osa oli reunat. Niissä ei maistunut surkein koskaan kohtaamani tomaattikastike eikä ravintolassa käytettävä juuston irvikuva.

Omistajille sanoisin, että pestautukaa johonkin kunnolliseen paikkaan vaikkapa tiskaajiksi ja opetelkaa nyt edes alkeet ennen kuin astutte keittiöön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

EN TODELLAKAAN SUOSITTELE! !! Pizzerian ulkopuolella on kyltti, jossa mainostettiin klo. 15 asti kestävää lounastarjousta: pizzat, kebabit ym. +0,33 limu 6,90€. Kävin ravintolassa klo. 14.20 ja myyjä latasi koneesta hinnaksi 8€ eikä liiemmin limustakaan ollut puhetta. En ottanut asiaa puheeksi, mutta katson, ettei pizzeria liiemmin pidä huolta asiakkaan tarpeista ja luvatuista eduista.

Pizzan juusto oli erittäin rarvaista eikä mausta voi sanoa muuta kuin että mauton. Pizzassani piti olla mausteena pippurisekoitus päällä. Pippurisekoitus oli kyllä, mutta niin oli myös sekoitukseen lisätty suolakin, joka viimeistään pilasi "makunautinnon". Pizzassa olleet kasvikset eivät olleet kypsyneet kunnolla ja pohjakin oli löysän taikinainen.

Aamuyön laskuhumalapizzeria, mutta kannattaa silti mielummin varata kotiin pakkaseen grandiosa jos haluat välttyä krapulan lisäksi mahdolliselta ruokamyrkytykseltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: 0

Tilattiin pizza ja iskender-kebab. Ruoka täysin mautonta ja lähes syömäkelvotonta. Pizzapohjassa outo sivumaku. Annokset jäi syömättä. Ylivoimaisesti Leppävaaran huonoin pizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Rullakebab: kebab-lastut jääkaapista mikroaaltouuniin. Nuff said.

Keittiö oli likainen ja myyjää sai odotella kassalle viisi minuuttia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.08.2014
Arvosana: 1

Tulee usein tilattua täältä koska täällä on halpa kotiinkuljetus ja pizzatkin on halpoja. Usein pizzakuskilta 'puuttuu' vaihtorahat ja ottavat ylihintaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 1

"Saatana, et ole enää cornarin asiakas! ". Tämä oli Pizza Cornarin kannanotto tilaukselleni. Tilasin kotiini puhelimella kaksi pitsaa, ja olen aiemminkin tilannut täältä pitsat. Noh, tänään olin tekemässä normaalia tilaustani, ja sanoin, että kaksi pitsaa. Tämän sijasta kuljettaja tuo vain yhden, hinnalla 10 euroa. Sanoin, että tilasin kaksi. Sitten pizzerian kokki soittaa ja haukkuu minua ja kertoo, että minun ei enää tarvitse soittaa heille. Ihan siis vaan tiedoksi, että tällein meitä kanta-asiakkaita kohdellaan. Älkää tilatko enää tältä puljulta, jotka eivät edes käytöstapoja osaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2014
Arvosana: 1

kerran yöllä kännipizzat käynyt kotimatkalla hakemassa. Jopa yöllä ja hyvässä jurrissa pizza oli ihan helvetin pahaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 1

Nää ei anna kuittia! Erikseen sitä pyysin. Laki sanoo että kuitti pitää saada pyytämättä!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 1

Tuötekijät ova hitaita. Kuljetus 3km päähän kedti 1h30 min.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Läkkisepänkuja 3, 02600 Espoo - Reitti
http://pizzacornar.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita