Keittiö auki

Road House

Arvosana 1.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (46)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Leipäkebab 7,50€ oli edelleen hintansa väärti ja laatu tasainen viime kertaan verraten. Maistuva kebab, kiva tunnelma ravintolassa = luotamme RoadHouseen ! Kesällä tulemme syömään terassilla :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.aivan surkeaa kuraa!!!! eihän tätä ees pitäis olla olemassa sukulakaan ei tätä paikkaa pelasta. kebut ja pizzat todella kaukana hyvästä ja palvelu on no mitä nyt sit on. ei jaksais kokeilla josko ois parempi pvä mut niitä ei näytä olevan joten jääköön vikaks kerraksi näitä on annettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.12.2015
Arvosana: 0

Ei uudestaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: -1

Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Suosittelen. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.10.2015
Arvosana: 0

Olin keskiviikkona soittanut sunnuntaiksi Äitienpäiväksi varaamani paikan perheelleni,soitin ja sain toivomani kloossipaikan,no äitienpäivä tuli ja klo 16.00 kun pöydän olin varannut,mentiin road houseen tytär ja äiti menivät ensiksi kun itse etsin autolleni paikkaa kun tulin ravintolaan ei ollutkaan kloossipaikasta tietoakaan saatikka mistään paikasta,muijani sanoi että hetken ootellessa vapautui keskeltä pöytä missä oli vielä edellisten asiakkaiden ruuantähteet,kävin kysymässä et varasin keskiviikkona kloossipaikan niin kuulemma meidän pitää joustaa tämmöisenä päivänä et ottaa mikä paikka osoitetaan,mietittiin vähän aikaa et ei tyydytä tämmöiseen kohtaloon,lähdettiin ja löydettiin espoon asemalta ihana mesta el armadillo tosi suussa sulava ruoka kuului ruokaan kahvi ja kakkua.En enää varmaan astu ainakaan jalallakaan noiden omistamaan paikkaan.Ylimielinen henkilökunta ketkä ei kunnioita asiakkaita!! prkl

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: -1

Hieman ihmettelen palautetta, että taso olisi paikassa laskenut. Maukas wienerleike mulla ja kaverilla kuulemma oikein hyvä kebab-annos. Ihan suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

ok

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: -1

Tyly henkilökunta ja mauton ruoka joka tuntuu mikrossa lämmiteltyltä. Olisi pitänyt lukea arvostelut ennenkuin kävin. Olin nuori ja tarvitsin ravintoa!

Jos olisin tiennyt millainen porukka tätä ravintolaa vetää, olisin kiertänyt kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.01.2015
Arvosana: 0

Ruuat ylihinnoteltuja, eivätkä edes erikoisia. Kun tulivat pöytään, pizzapohjat raakoja! Suosittelen kotiruokaa, tulee parempaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Burgerit oli ihan ok, ei mitään ihmeellistä. Alkupalaksi otettiin Nacho plate, jonka mukana tuli kolme dippiä: "guacamole"-, juusto- ja salsadippiä. Kaikki oli suoraan markettipurkista otettu, ja maistuivat pahalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kuunkatu 6, 02210 Espoo - Reitti
09-8042280
http://www.roadhouse.fi/