Ei tietoa

Viikinkiravintola Harald

herkkuja viikinkihengessä
Arvosana 3.7 / 5

Arvostelut (3)

Pe 23. 2 saimme haaleaa keittoa, jota piti käydä vaihtamassa. Tarjoilijan huomiota oli todella vaikeaa saada. Tilasimme tarjousannoksen, mutta laskussa olikin alkuperäinen täyshinta. Pöytäkin keikkui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvää ruokaa tunnelmallisessa, hieman erilaisessa ympäristössä.

Menu on monipuolinen, kiinnostava ja kekseliäs. Aloitan tilaamalla kaneliolutta mikä osoittautuu oivaksi valinnaksi. Alkuruuaksi tilaamani porokeitto on myös hyvää. Pippuripihvi on poikkeaa vähän normaalista päällä olevan parmesan-leipäkuoruutteen vuoksi. Pihvi on kuitenkin erinomainen ja kypsyys täydellinen medium. Ehkä pippuria voisi hiukan enemmän. Lisukkeet ovat erinomaisia, varsinkin juurekset. Aterian kruunaa räiskäleet jäätelön kera.

Ravintolassa on erinomainen tunnelma ja palvelu pelaa. Vaikka väkeä on paikalla kohtalaisesti ja lisää tulee koko ajan, niin tarjoilija on aina paikalla melkein saman tien kun tarvitsen. Ruuan laatu, palvelu ja miljöö ovat erittäin hyvin balanssissa. Monia kiinnostavia makuelämyksiä jää vielä kokeilematta mutta tulen varmasti toistekin. Hieno kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 20.01.2018
Arvosana: 0

Herkkuja Viikinkien hengessä! Haraldin ja Helgan retki -menu vei sydämen ja makuhermot upealle matkalle. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Piispansilta 11, Espoo - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita