Ei tietoa

Aulangon kievari

Arvosana 3 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahden maailman kohtaamisesta syntyy kompromissi. Aulangon kievarin talo on entisen Katajiston kartanon ja nykyisen Aulangon leirintäalueen päärakennus. Menu kuulostaa yllättävän tasokkaalta, ja antaa ehkä odottaa enemmän kuin mihin nauttimani fasaani ylsi.

Ilmeisesti ruotsalainen lintuparka oli paistettu kuivaksi ja hukutettu timjamikastikkeeseen, joka oli kylläkin varsin hyvää - ehkä annoksen parasta antia. Fasaanin omaan makuun en valitettavasti päässyt siis tutustumaan, ellei sen sitten kuulukin maistua kanalle. Purkkipersikasta tehty sipuli-persikkachutney oli omituinen lisäys, mutta pariisinperunat pelittivät mukavasti. Tarjoilijarouva oli kovin ystävällinen ja vastaili mielellään kysymyksiini, keittiö puolestaan oli ripeä mutta eipä sillä tainnut muita tilauksia sillä hetkellä ollakaan.

Rakennus on hienoin ulkoapäin, ja sisäpuolen nykytila herätti sen verran kysymyksiä, että tuli selvitettyä vähän talon historiaakin. Vanhat sisätilat ovat tuhoutuneet palossa jo 50-luvulla, joten aitoa kartanoromantiikkaa ei sisustuksesta saa irti. Ihan viihtyisä paikka silti, joskin sali oli mielestäni vähän kolkko, ja huonekaluvalinnat ruokalamaisia. Viihtyisän näköisellä terassilla pääsisi varmaan kauniina päivänä nauttimaan Aulangon mannermaisesta tunnelmasta vielä enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 16.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Katajistontie 1, 13210 Hämeenlinna - Reitti
http://www.aulangonkievari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita