Ei tietoa

Ravintola Aulanko

hotelliravintola
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alkuruoaksi tilatun ceasar-salaatin odottelun meni tunti, eikä tarjoilija kysyttäessä osannut kertoa asialle mitään syytä eikä oikeastaan edes pahoittelut asiaa. Pääruoiksi tilatut kuha-annokset oli pilattu punajuurilla, joista suurin osa oli etikkaisia säilykepunajuuria ja joukossa muutama itse kypsennetty lohko. Annoksen laatuun ja palveluun nähden ylihintainen ja epäsuositeltava kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Kiva paikka, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: -1

Upea paikka, mutta todella kylmä ja pimeä paikka istua. Ruoka oli hyvää, kunnes tarjoilija möläytti että osa tulee heille valmisruokana. Palvelu tönkköä, joskin ihan ystävällistä. Paikka saattaa toimia paremmin viikonloppuna. Tämä kokemus tosin riitti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Söimme ystäväni kanssa illallista Bistron puolella. Tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja kokenut, vakiokalustoon kuuluva rouva. Paikka oli kuulemamme mukaan kokenut uudistuksen ja näytti hienolta ja viihtyisältä. Itse olisin valinnut sisustukseen pöytälampun tilalle kynttilän, enemmän ranskalaiseen tyyliin sopivammin. Ruoka tuli nopeasti melkein tyhjässä salissa lauantaina klo 17 aikaan. Ruuaksi tilasimme Possun ribsit ja Paahdettua kananpoikaa sekä vuohenjuustoa. Annokset olivat kauniit ja herkulliset ja reilun kokoiset. Ainut miinus tulee tomaattihillokkeesta joka oli kylmää. Viilensi nopeasti muun ruuan. Jälkiruuaksi tilasimme Valkosuklaajäätelöä vadelmakastikkeella sekä Rosmariini creme bruleen. Valkosuklaajäätelö vei kielen mennessään. Mutta rosmariini oli annoksessa vain koristeena. Mutta silti maukas kokonaisuus. Kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä käynti ja maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Verde burger yksi parhaista kasvispurilaisista mitä olen syönyt ikinä. Annos oli iso, maut kohdallaan, savujuusto kiva lisä. Lisukeranskalaiset täydellisen rapeita ja mukavan suolaisia. Maisemat upeita ja tarjoilu ystävällistä. Ainoa miinus tulee ylihinnoittelusta, annosten hintoja voisi tarkistaa ainakin 3-4 euroa alaspäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Annokset on ilmeisesti kasattu eineksistä, ainakin kesällä bistrossa. Itse miljöö ja maisemat terassilta olivat huikeat, joten odotukset ruoan suhteen olivat suuret (myös kalliiden annoshintojen puolesta). Pettymys oli kuitenkin suuri, kun puolilämpimät annokset tuotiin muutaman minuutin odottelun jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

ilta buffet toimii aina. varsinkin kylmät ruoat ja jälkkärit viimeistä päälle. Valitettavasti lämpöiset eivät yleensä pääse samalle tasolle. Siinä olisi petrattavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Illallis-buffet on erinomainen hintalaatusuhteeltaan. Ruuat ovat hyvä laatuisia valinnanvaraa on hintatasoon nähden erinomaisesti ja härän sisäfilee kruunaa aterian. Loistavaa jälkiruokapöytä unohtumatta. Lisäksi nostalgisesta miljööstä lisäpisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: -1

Aulanko, entinen huippu,, Muikut paistettu koppuroiksi, mummon kurkku super etikkaista, seissyt purkissaan liian monta päivää ? Lohi, 2 pientä onnetonta viipaletta paistettu koppuraksi, tylsää salaattia lohen kanssa. Voisin sanoa että nykyajan huoltamoilla saa parempaa gurmeeta kuin Aulangolla. Ravintolasali suttuinen, muoviset aterinastiat näkyvissä, tarjottimet lattialla. Eikö ole ajatusta tarjoilijoille antaa apupöytä tilaa ?
Tarjoiluhenkilökunta epäsiistiä,,, hajuvana... Suosittelen työvaatteiden pesua useammin. Ensimmäinen ja viimeinen kerta Aulangolla, en pysty suosittelemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2013
Arvosana: 1

Legendaarinen Aulanko piti pintansa. Aiemminkin kerran käyneenä ruoka on perushyvää. Ei tavallista hotelli murkinaa vaan asteen parempaa. Myös Aulanko itsessään ruokailusaleineen ja miljöineen on legendaarinen joten Hämeenlinnassa vierailevalle suosittelen valitsemaan tämän ruokapaikaksi. Lounas oli 26e mutta otin vuohenjuusto kanaa ja oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aulangontie 93, 13210 Hämeenlinna - Reitti
(03) 658 801
http://www.rantasipi.fi/hotellit/aulanko/fi_FI/ravintolat/

Vaihtoehtoisia ravintoloita