Keittiö auki

Piparkakkutalo

perinteinen, suomalainen
Arvosana 2.9 / 5

Ravintola Piparkakkutalo on perinteikäs ja viihtyisä hyvän ruuan ja seurustelun ravintola Hämeenlinnan keskustassa. Ravintola tarjoaa erinomaiset puitteet tapaamisille ja pienille kokouksille sekä merkkipäivien viettämiseen ja mukavaan yhdessäoloon ystävien kanssa.

Ravintola Piparkakkutalon keittiö vaalii perinteitä unohtamatta kuitenkaan tämän hetken henkeä. Ruokalistalta löytävät omansa niin klassisten ravintolaruokien kannattajat kuin uusien herkkujen etsijätkin. Ruuat valmistetaan parhaista raaka-aineista huomioiden sesongit.

Ravintola Piparkakkutalon tekee ainutlaatuiseksi myös itse rakennus, jota sen erikoisen ulkokuoren vuoksi kansa on kutsunut piparkakkutaloksi jo vuosikymmenien ajan. Ravintola on sisustettu pääosin "vanhanaikaisesti" pyrkimyksenä säilyttää vanhan, historiallisesti merkittävän ja persoonallisen talon lämpö ja tunnelma. Tervetuloa Ravintola Piparkakkutaloon!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (42)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ryhmän kanssa lounaalla. Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää ja paikka ihan kiva. Tänne toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Työnantaja tarjosi joululounaan. En enää kyllä lähde kuluttamaan firman rahoja tähän paikkaan. Todella huonosti järjestelty tilaisuus. Ensiksi joutui jonottamaan pöytää ja sitähän ei löytynyt, kuin odottamalla jotta toiset pois lähtisivät. Pöydän saatuasi jouduit jonottamaan ruokaa jota ei edes lisää ollut ehditty tarjolle laittamaan. Odoteltiin sitten jonossa sitäkin. Luulin, että kaikki olisi laktoositonta, mutta katkarapuja sisältänyt salaatt sai vatsani kääntymään ympäri. Kurja kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 22.01.2016
Arvosana: 0

Sibelius menu.
Alkuun kermainen lohikeitto joka oli kattauksen paras osa. Rybergin pihvi oli todella iso annos, jäkiruokana kermavanukas hyvä.
Ravintola oli täynnä ja odotusta riitti, pääruokaa odoteltiin tunti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 0

Unohtivat meidän tilauksen, vaikka ei todellakaan ollut ruuhkaa ravintolassa! Siinä meni juhlaruokailu todella pilalle, mutta vihdoimme Rossoon, jossa palvelu oli ensiluokkaista! En suosittele Piparkakkutaloa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Lounassalaatin pohja oli samaa jäävuorisalaattia kuin lounaan salaattipöydässä, suunnilleen ainoa lisäkomponentti oli savulohi, jolla sitä salaattia myytiin. Ei ollut kovin kummoinen suoritus, melkoinen pettymys. Maksaessamme korttipääte kysyi suoraan jätetäänkö tippiä ja tarjoilija antoi ymmärtää se kuuluu heillä tapoihin ja että he odottavat sitä. Tipin jättäminen on heidän mukaansa kovaa vauhtia tulossa myös Suomeen, taitaa olla toiveajattelua. Näillä hinnoilla ja laadulla ei tippiä heru, eikä tuon jälkeen kiinnosta enää edes tulla paikkaan jossa siihen noin painostetaan vaikka se ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin muulloin kuin asiakkaan aloitteesta ja vain erityisen hyvästä suorituksesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 0

Ihanat ja ystävälliset tarjoilijat. kaikki sujui yli odotusten, tulemme varmasti uudelleen. Annokset on runsaita ja hintansa arvoisia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

En tule enään koskaan paikkaanne, koska tarjoilijat jotka minua palvelivat haisivat aivan tupakalta! !!! inhoan tupakan hajua ja niimpä se tarttui nenääni.... hävetkää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2015
Arvosana: -5

Annoksissa maistuivat valmiskastikkeet, raaka-aineet muuten OK mutta annokset laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: 0

Tilasimme ystäväni kanssa molemmat karitsanpotkaa ja alkuun oli etanat. Etanat olivat hyviä ja vaihtelu perinteisiin miellyttävää. Potka oli erittäim hyvää ja kastike maukasta, sitä tosin olisi saanut olla hieman reilummin. Voin hyvillä mielin suositella ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tunnelmallinen hieno paikka,hyvä ruoka, palvelussa paljon parantamista.
Pippuripihvi , maksa ja purilainen osattiin. Vesi tuotiin vasta kolmannesta pyynnöstä ja yksi viini jäi kokonaan tulematta.
Maistumista kyseltiin miltei häiritsevästi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 19.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkorinne 2, 13100 Hämeenlinna - Reitti
03 648 040
http://www.ravintolapiparkakkutalo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita