Ei tietoa

Ravintola Makasiini

Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu ystävällistä, mutta valituksiin ruoasta suhtautuminen nihkeää, vastauksena mm. suomalaiset tykkäävät suolaisesta, voihan se olla kiinni myös omasta mausta, sinänsä totta kyllä, mutta graavilohi on graavilohta, ja se oli aivan ylisuolainen, grillattu maissikanan rinta kuiva käppyrä, ranskalaiset perunat ylisuolaisia. lohta, kanaa ja ranskalaisia lukuunottamatta muu ruoka oli ok. mutta hinta-laatusuhde ei ollut ihan kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 27.06.2015
Arvosana: 0

Seurueemme neljästä lapsesta kolme ei pystynyt syömään annostaan. Ravintolan naispuolinen esimies reagoi tilanteeseen haukkumalla meidät asiakkaat, hänen mukaansa "olette tietysti syöttäneet lapsille jätskiä koko päivän" ja "ette ole käyneet aiemmin muuta kuin mäkkärissä". Lasten 18 euroa kpl maksaneet hampurilaiset olivat myös aikuisten mielestä pahoja. Aikuisten päivän kala oli annoksena ok, mutta täysin mitäänsanomaton. Kokemus oli kaikkea muuta kuin hintansa arvoinen ja lähes pilasi lomapäivämme Hangossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.09.2014
Arvosana: 0

Ravintolan kalapöytä oli huono hintaansa nähden. Ehkä 17 Euroa olisi käypä hinta kalapöydästä. Ruoat olivat yleisesti ylisuolaisia ja yhtään lämmintä ruokaa ei kuulunut hintaan. Perunoita mainostettiin lämpimiksi, mutta oikeasti perunat olivat haaleita tai kylmiä. Palvelu oli ok, mutta ei sekään riittävällä tasolla hintaan nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Mennäänpä lasten kanssa Skärgårdssmak- ravintolaan! Mutta mitä tarjoilija ehdottaa: meillä on lapsille lihapullat, nakit tai kananuggetit ja muusi tai ranskalaiset. Tarjoilijalle tuntui olevan ihan vieras ajatus, että lapset voisivat syödä saaristolaispöydästä. Onneksi lopulta löytyi lapsillekin sopiva hinta saaristolaispöydästä ja listan annokset hieman alennettuun hintaan (mikä kyllä varsin tyyristä). Tämän mahdollisuuden olisi voinut ihan mainitakin heti ensimmäisenä ja hinnoitella hieman lapsiystävällisemmin. Ruoka- ja ravintolakulttuurin edistäminen lasten ja nuorten keskuudessa on pitkällä tähtäimellä ravintolayrittäjien oma etu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Hangon huumassa. Valittiin tämä ravintola kaikista niistä houkuttelevan näköisistä tällä kertaa, mutta muidenkin vuoro vielä tulee. Söimme päivän kala ja lounasannokset. Molemmat olivat todella hyviä. Itse söin päivän lounaan, joka oli possun kylkeä. Yllättäen lisukkeena olikin maukkaasti maustettuja kasviksia eikä suinkaan raskaita ranskanperunoita, kuten pelkäsin. Lisuke oli maustettu niin, että toi mieleeni aasialaiset maut ja olisin voinut kuvitella olevani japanilaisessa ravintolassa. Hiukeat makuyhdistelmät! Tänne tahdon uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 23.07.2013
Arvosana: 0

Päivän kala 7. 7.2012 oli erittäin maukas, mutta annoksen koko huikeasti alimitoitettu. Kolme peukalon paksuista perunaa, yksi puolen sentin paksuinen porkkana (porkkanan juuri?) ja kaksi lihapullan kokoista siivua täytettyä kuhaa mahtui juomalasin pohjan kokoiselle lautaselle (lautanen sinänsä oli iso, painava ja paksureunainen erikoislautanen, mutta ruoalle varattu tila sen keskellä oli aivan minimaalinen). Ateria olisi ollut alkuruoaksikin niukka, mutta varsinaisena pääruokana jona sen ostimme (26 eur), se oli aivan riittämättömän pieni. Olisi fiksua jos tarjoilijat kertoisivat tilauksen yhteydessä annoksen koon, sillä sitä ei ilmoitettu missään. Makuelämys ei korvannut sitä että pöydästä noustessa oli samanlainen nälkä kuin pöytään istuessa. Normaali annoskoko ravintoloissa yleensä on vähintään 4 x tämän annoksen määrä. Juomaksi tilasimme maitoa joka käytännössä osoittautui joko Hylaksi tai UHTiksi, oli niin makeaa ettei maistunut oikealta maidolta. Ruoan laatu on kunnossa mutta muilta osin Makasiinilla on kyllä huomattavan paljon kehitettävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 07.07.2012
Arvosana: 0

Surkea kalapöytä! laatu hinta asteikolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 06.07.2012
Arvosana: 0

Päivän kala ja saaristolaispöytä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 23.07.2011
Arvosana: 0

Kahvila Neöjän Tuulen TUvan edustalla oli Makasiinin pakettiauto. Jäin juttelemaan kuljettajan kanssa, joka olikin ravintolan omistaja. Kerroin, että Makasiinille antaisin yhden Michelin-tähden. Omistajan mukaan hälellä on tyyössä kaksi Micelin-kokkkia.

Ruoka oli RUOKAA - yksinkertaista, hyvin valmistettua, maukasta, tuoretta, raaka-aineen oma luontainen maku nousee hyvin esiin eikä sitä ole peitetty liialla suolalla ja kastikkeella. BRAVO!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 28€ Lisätty: 11.07.2011
Arvosana: 0

Paistetut ahvenfileet muusilla olivat erinomaisia ja täysin ruodottomia. Myöskin kavereiden maksa ja pihviannokset saivat kehuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 14.06.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Satamakatu 9, 10900 Hanko - Reitti