Avautuu 12:00

Petäys Resort

herkullista suomalaista
Arvosana 4 / 5

Petäys Resortissa vierailu on makuelämys. Tarjolla on konstailematonta suomalaista ruokaa. Rantaravintola Kaisa palvelee asiakkaita kesäisin, ravintola Aarnituli ympäri vuoden. Tilausravintola Petäyssali juhlissa ja erikoisillallisissa. Ala carte listat vaihtuvat 2 krt vuodessa ja Rannassa tarjoillaan rantaruokaa parhaimmillaan.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahden päivän vierailun aikana lounaat ja a la carte olivat erinomaisia, kokille erityiskiitos raaka-aineiden oikeasta käsittelystä. Erinomainen kokouspaikka yrityksille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Hotellin ravintolan ruoka on yleensä hyvää, ei mitenkään poikkeavan herkullista, mutta syötävää. Sunnuntai lounaan noutopöytäruoka ei liiemmin eroa esim. ABC:n noutopöydän laadusta, mutta valikoima on pienempi(vähän salaattia, kuivia leipiä..) ja Petäyksen hinnat suuria (noutopöytä oli n. 17 e)
Suurin ongelma on palvelussa. Työntekijöitä riittää enemmän kuin asiakkaita, mutta silti on puutteita. Jos haluaa hintavaa ja kalliin kuuloista keskivertoa ruokaa, kannattaa käydä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt illallisella kyseisessä paikassa nyt kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla otin kalaruoan. Ensimmäisellä kerralla hiillostettua nieriää ja toisella kerralla Vanajaveden kuhaa. Molemmilla kerroilla ruokakokemus on ollut erinomainen. Ja kokemukset ovat kruunanneet toki jälkiruoat, nekään eivät tuottaneet pettymystä. Jälkimmäisellä kerralla otin Suklaa markiisin; annos olisi voinut olla hieman pienempi, se oli aika tuhti. Mutta eihän se välttämättä huono asia ole. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja ripeää. Ja miljöö on erittäin kaunis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 05.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Petäyksentie 35, 14620 Hattula - Reitti
+358-3-673301
http://www.petaysresort.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita