Ei tietoa

Gasthaus

hotelli+ravintola+baari
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Vierailimme ystäväjoukon kanssa Heinävedellä ja halusimme viettää hivenen aikaa hyvän ruuan ja juomien merkeissä. Heinäveden Gasthaus tarjosi tältä pohjalta lähes täydellisen paketin. Keskipäivän pizzan syöminen muuttui neljän tunnin istunnoksi paikallisten kylän miesten seurassa. Juttua riitti, musiikki soi ja tunnelma oli pinnassa ja korkealla. Ravintoloitsija on erinomainen kaveri ja hänellä on monta mukavaa tarinaa kerrottavana suomalaisen populaarimusiikin osalta.
Pizza oli erinomainen, juuri oikeanlainen ohut pohja. Juomia tuotiin pöytään aina tarvittaessa ja riittävästi. Baarin puolelta löytyy jukeboksi joka nielee taskussa kilisevät ylimääräiset kolikot.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: -1

Näitä on vielä jäljellä! Aitoja asioita! Harvoin näin välittömässä tunnelmassa saa vietettyä ravintolapäivää. Paikalliset ihmiset ovat avoimia ja kohteliaita. Ulkopaikkakuntalainen ei tunne itseään tässä seurassa syrjityksi. Omistajan henkilökohtainen läsnäolo oli iso plussa. Ei mitään valittamista. Täällä tulen viettämään laatuaikaa toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Heinäveteläisille Gasthaus on kulinaarinen käsite. Silmäys ruokalistaan ja olet pyhien arvojen äärellä - edustettuna kaikki merkittävät klassikot maukkaita pizzoja unohtamatta. Palvelu on hioutuneen tyylikästä ja huomaavaista. Ilahduttavaa on, että henkilökunnalla on tilannetaju hyvin hallussa: tilaisuuden tullen ollaan rentoja, mutta virallinen ilmekin osataan. Kunnioitusta herättävältä juomalistalta löytyy mm. lonkero, valkovenäläinen ja Gin Tonic.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

askeltie 2, 79700 Heinävesi - Reitti
http://www.gasthausheinavesi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita