Ravintola Corso
italialaista meininkiä suomalaisella sävellyksellä!
Ravintola Corso jatkaa Gastonen italialaista perintöä Korkeavuorenkadulla. Corson kattauksen muodostavat tyylikäs interiööri, tuoreuteen nojaava keittiö, oman maahantuonnin viinit ja tietenkin kattava lounas.
Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä.
Asiakaskokemus
Arvostelut (3)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Nieriä maistui osittain raaalle.
Syötiin talon menu, jossa oli 4 ruokalajia. Antipastilajitelmassa oli tulista salamia, grillattua paprikaa ja mustekalaa korianterilla. Mustekala oli tosi hyvää. Seuralaisen kuohkeassa parsakeitossa oli erikoisuutena tempurissa pyöräytetyt parsannuput jotka saivat ylistystä. Primi oli pinaattilinguini kurpitsakeksillä. Pasta oli viimeisen päälle onnistunut. Soosi vähän suolainen minun makuun. Pääruokana oli valtava annos poro-ossobuccoa sahramirisotolla, josta reipas tarjoilija totesi että syötte minkä jaksatte. Kaikki meni :). Tiramisu lopuksi, joka oli tavallista vaahtoisempi ja oli kruunattu jäätelöllä. Aterasta täydet pisteet. Tarjoilu varmaotteista ja ystävällistä, viinit suositeltiin hyvin. Ravintolassa todellakin viihtyy.
Ravintola jossa on hyvin rehellistä ruokaa ja tasokas viinilista. Tilasimme laidasta laitaan kaikkea mutta erityisesti tattirisotto oli äärimmäisen hyvää samoin marinoitu mustekala alkupaloissa.