Keittiö auki

Asian Open Kitchen

aasialaista, sushia
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Samaa ruokaa kuin muissa vastaavissa paikoissa. Aika teollista ruokaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.03.2016
Arvosana: 0

Lounasaikaan klo 13, oli monet tarjoiluastiat tyhjiä. Pyytämällä tuotiin jotain lisää, mutta ei kaikkea. Osa ruoista oli melkein kylmiä. Sinänsaä ruoat oli hyviä, mutta tämä kokemus taitaa jäädä ainoaksi tästä ravintolasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.02.2016
Arvosana: 0

Loistava kortteliravintola! Kokeilin listalta Pla Song Kreungia, todella maukas, makeahko kastike. Tofu oli herkullista ja hyvin valmistettua, tulisuutta juuri sopivasti. Listan kuvauksesta poiketen kastikkeen vihanneksissa oli myös paprikaa, joten allergisten kannattaa tarkistaa tilatessa, ettei kastikkeeseen laiteta ei-toivottuja vihanneksia. Myös seuralaisen Kung Po kanalla sai kehuja.

Otimme ruoat take awayna ja tulivat melko nopeasti, ehkä noin vartissa. Kiitosta myös listan laajuudesta ja siitä, että kaikki vaihtoehdot sai kasvisversiona tofulla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Ei mennyt ruokailu ihan ennakko kuvitelmien mukaan.
Paikka oli näin sunnuntai-iltapäivänä lähes tyhjä, 1,5 tunnin aikana kävi kaksi "take-a-way" asiakasta hakemassa syötävää, siis rauhallista oli, mutta se ei nopeuttanut mitenkään ruokien tuloa.
Alkukeitto oli järkyttävän suolainen, palautettuamme sen keittiöön, kokkikin totesi sen suolaiseksi. Tilalle tuli kevät kääryleet. Pääruoka (nr. 51) kun tuli ,se oli "epäilyttävän keltainen" ja maku kertoikin, että jokkoon on laitettu kurkumaa, vaikka sitä ei ruuassa pitäisi olla.. Sekin lähti takaisin keittiöön. Saimme tilalle toisen (nr. 58), joka olikin sitten parempi.

Hieman lätsähtänyt kokemus, mutta positiivista oli se tietysti, että annokset vaihdettiin ilman mutinoita ja ylimääräisiä korvauksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: -1

Hintaan sisältyi pieni alkupala, pääruoka ja jälkiruoka. Tilana hieman lounaspaikkamainen, mutta sivummalla tunnelmakin oli aivan hyvä. Ruoka oli erinomaista ja annokset á la carte -tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Kävelin nälkäisenä vesisateessa ravintolalle heti kun sen piti avata ovensa, mutta se oli kiinni. Mitään ilmoitusta ei ollut missään. Olin todella pettynyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: -1

Erittäin miellyttävä lounaspaikka. Paikka itsessään on todella siisti, rauhallinen ja miellyttävä. Ruokaa on tarjolla monipuolisesti ja se on hyvää, ei tosin erinomaista. Sushivalikoima on kiitettävän monipuolinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Kokemuksena ihan mieluisa, mutta ruoissa hieman parannettavaa. Vai satuimmeko lie valitsemaan listan kummallisimmat tai hankalimmat annokset..

Itse valitsin sitruunakalaa ja oletin sen olevan kiinalaistyylistä kastikeruokaa riisin kera, mitään tarkempaa kuvausta kun ei listalla ole. Vaan sainkin valmiiksi paneroidun pakastekalafileen ja erillisen sitruunakastikkeen, toki riisin kanssa. No tämä ei vielä olisi mitään haitannut, mutta kun kastike oli ehkä mauttomin mitä olen syönyt. Pöytämauste-chilin, kastikkeessa olleiden sitruunaviipaleiden ja soijakastikkeen avulla sitten tuunasin kalasta ja riisistä vähän maistuvampaa. Melkein 15 euroa ko. annoksesta on myös melko suolainen hinta.

Seuralaisen valitsema "kasvis iso" -sushilajitelma taas oli listalla hyvin kuvailtu mutta ei ollut kuvauksensa mukainen. Kalifornia makien sijaan oli kasviswakame makit ja tofu nigiri oli vaihtunut inariksi joissa lisänä hirveän paljon wakamea. Kun tästä mainitsimme selvitti henkilökunta asiaa mutta laittoivat sen väärinymmärryksen piikkiin ja antoivat pienen alennuksen; eivätkä myöntäneet virhettä vaikka se listan mukaan oli aivan ilmeinen. Tällä sivulla olevasta Huppaluuran laittamasta kuvastakin näkyy millainen annoksen olisi pitänyt olla!

Palvelu oli kuitenkin kovin ystävällistä ja listalla oli annoksia joita tekeisi mieli kokeilla toisella kerralla. Vaan saa nähdä tuleeko sitä toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

Lassilan krouvi.
Entinen, jopa legendaarinen Lassilan krouvi on näemmä vaihtanut omistajaa, tilalla tarjoillaan cross-Asian-buffet, pääveturina ilmeisesti kiinalainen tavara.

Ihan asiallisesti muokattu tila, jengiä mahtuu hurjasti, eikä kenenkään tarvitse istua sylikkäin. Palvelu pelaa, ruokien sisällöstä ei tosin tiskillä paljoa tiedetä.

Tom Yam -henkinen keitto, jossa ei maistu kuin chili. Liemi ei sisällä käytännössä mitään kiinteää. Toimisi ehkä paremmin riisin kanssa. En kuitenkaan täytä vatsaani sillä yhdistelmällä, koska keittoliemi ei ole riittävän sielukas.

Kasvisrullat kuivia ja erittäin basic-pakaste-osastoa. Samoin frittikatkaravut. Minikatkiksia hurjalla jauhopäällysteellä. Paistetut vihannekset ja tofu -setti on perinteinen. Muut ovat liha-asioita, ne näyttävät ihan kelvollisilta, mutta eivät nyt kuulu minulle.

Sushivalikoima on ihan hauska. Muutama yllättävämpikin rulla. Järkyttävän isoja möykkyjä, ei tosin pelkästään riisinsä takia. Ihan kelpokamaa.

Täytyy taas muistaa, että lähiöalueiden ruokalat tapaavat saada hiukan aluelisää, ei tämä ihan viiden tähden paikalta näin ensivierailun perusteella vaikuta. Saatan tsekata uudestaan, etenkin jos liha silloin taas maistuisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.02.2015
Arvosana: 3

Huonoin mussaman curry ikinä - kookoscurrystä puuttui sekä kookos että curry. Eli toisin sanoen annos oli tofua kermakastikkeessa.
Sushi oli ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 3


Sijainti

Kaupintie 18, 00440 Helsinki - Reitti
040 93 123 76
http://www.asianopenkitchen.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey