Avautuu 11:00

Kruna

Skandinaavinen
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (30)

Todella maittavaa tuoremakkaraa lampaasta ja huippuhyvää karitsan paahtopaistia.
Köyhät ritarit kannattaa ottaa vaikka olo olisikin kylläinen. Ne ovat juuri sellaiset kuin pitääkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 0

Ruoka ja palvelu varsin mainiota! Kiva kokemus :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.09.2016
Arvosana: 0

Hyvien alkupalojen jälkeen tunnelmallisen oloisessa miljöössä taso romahti. Alkupaloina saadut toast skagen ja tartarpihvi olivat maukkaita ja nätisti rakennettu. Pääruoka juustofondue oli juoksettunut. Suolaiset lisukkeet eivät sopineet fonduelle. Baaritiskin jäähdytysastiassa viilentyneestä viinipullostamme kaadettiin lasilliset toiseen pöytään. Vaikka osa virheistä korjattiin huomautuksen jälkeen, jätti kokonaisuus lähes koomisen kehnon vaikutelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Ett alternativ till lunch. Fick vänta i 20 min på maten. Grillad kyckling på bulgur. Kycklingen var torr. för mycket stekt och fantasilös. 10,50€ för mycket för den lilla portionen. Kaffe med digestivekex hör till.
Väntade mig mer. Mysig och genuin miljö dock.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tunnelmallinen ja kutsuva kortteliravintola, ikävä kyllä annoksissa paljon parantamisen varaa. Alkuun pöytään tuotiin hapankorppuja mätitahnan kanssa, kiva aloitus aperitiivin seuraksi. Alkuruokana hyvä kalalautanen, lohta, silakkaa ja sillejä perunan kera, kaikki tuoretta ja maukasta. Isompi annos riitti alkupalaksi kahdelle.
Karitsanniska-annos oli pieni, lisäkejuurekset kylmiä, peruna-valkosipulipyree kylmää ja mautonta, liha ok.
Kruna burgerin pihvi ok, sämpylänä pehmeä valkoinen perussämppä, maalaisranskalaiset pehmeitä suorakaiteen muotoisia einesperunoita, grillatut kesäkurpitsan viipaleet kylmiä.
Palvelu oli mukavantuntuista ja saapuja tunsi itsensä tervetulleeksi. Ruokaa ei tarvinnut odottaa liian pitkään. Tulisin uudestaan, jos ruoka oli paremmanlaatuista, nyt ei tee mieli palata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sisustus sekä puitteet mieluisat, ruoka ei niinkään. Olimme kaverini kanssa n. kuukausi takaperin tilaamassa hampurilaiset ja ulkoisesti näytti hyvältä. Ph7 kuoret, lihajalostajan tuoreburger pihvit mutta pihvi oli sisältä alle 40 asteinen. Toki tilaan aina burgerini mediumina mutta jos se on kylmä niin ei se tarkoita mielestäni hyvää asiaa. Kuoret olivat pehmeät, eli liian vähän paahdettu. Tästä illasta jäi paha maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Hyvät silakkapihvit!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Olipa "kortteliravintola" hinnoitellut itsensä aivan pihalle. Upea talo pilattu royalin mauttomalla sisustuksella. Hinnat aivan älyttömät. Surkea esitys kaikenkaikkiaan. Burgeri loki 20 euroa. Huoh.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: 0

Kiva pikku paikka ja varsinkin toinen tarjoilijoista kertoi mukavasti fonduen valmistamisesta. Tästä tuli posiitivisia pisteitä pajon tunnelmaan. Fondue oli uusi kokemus ja ihan ok, jälkkäri raikas sitruunapiiras ja vadelmahyytelöä, nätti annos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Lihaisa fondue ilta. Kokoonnuimme maistelemaan lihafondueta tähän kivan tunnelman omaavaan ravintolaan. Pöytään tuotiin fondue pata, jossa oli lientä muutama sentti pohjalla. Dipattavaksi tuotu liha oli leikattu mukavan ohuiksi siivuiksi. Liha oli mureaa ja siitä tuli hyvää fonduessa kypsennettynä. Pettymyksen tuotti muuten kovin köyhät lisukkeet. Kukkakaali ja parsakaali olisivat kypsyneet padassa, mutta olivat niin isoja paloja, että eivät edes uponneet vähäiseen liemeen. Lisäksi oli vielä suolakurkkua ja jotain muutakin mitä ei padassa voinut kypsentää. Aidon kiinalaisen Hot Potin nauttineena tämä oli kyllä aika onneton suoritus. Onneksi viini ja seura oli kuitenkin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Liisankatu 2, 00170 Helsinki - Reitti
09 6128 6370
http://www.kruna.fi