Avautuu 12:00

Beerger

Craft beer and burgers
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (2)

Vahinko.

Huhuja kuulin että beerger nimeä kantava paikka on Helsingin-niemelle avattu, muttei ollut mitään käsitystä missä sijaitsee. No sitten sattumoisin fillarilenkillä osui eteeni, joten pitihän se kokeilla.

Mesta hieman piilossa kyllä, mutta vanhojen telakkarakennusten epämääräisyys loi aurinkoisena päivänä yhdistettynä edessä aukeavaan laivanrakennusmeininkiin mainion tunnelman. Automaattisesti ei rantaravintolan tarvitse tarkoittaa aavan ulapan tai purjeveneiden tuijottamista.

Aina pitää olla vähintään burgerin mentävä nälkä, ja niin nytkin, eli listalta cheezy niminen tuote. Jonoa ei ollut joten hakulaite pärisee muutamassa minuutissa.

Pihvi mehukas, juusto oikeaoppisen sulanut ja sisältönä tomaattia ja salaattia. Soosia olisin toivonut ehkä hieman reilummin, sillä pulla tuntuu parin ensipuraisun ajan hieman kuivakalta.

Kokonaisuutena (maisema+tunnelma+ruoka+palvelu) on paikka kuitenkin kauniina kesäpäivänä erittäinkin käymisen, ja miksei oleilunkin arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.08.2017
Arvosana: 1

Hyvä bisse ja burgeri. Oli ihan tukossa niin, että joutui pystybaarin puolella syömään mut hieno keli ja mahtava paikka niin why not.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Telakkaranta, Helsinki - Reitti
https://www.beerger.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita