Suljettu nyt

Block by Dylan

eurooppalainen, fuusio
Arvosana 2.3 / 5

Block by Dylan on Soupster Familyn ja tarkemmin Dylan-perheen uusin 250 paikkainen tulokas komeassa jugendtalossa upealla paikalla Etelärannassa.<br><br>

Maanantaista perjantaihin päivämme alkaa terveellisellä aamupalalla jatkuen muhkeaan lounaaseen, jota pääset nauttimaan Etelärannan, Eteläesplanadin tai Unioninkadun sisäänkäyntien kautta. Viikonloput vietämme brunssin merkeissä ja voit tulla meille vapaasti ruokailemaan ja kilistelemään kuplajuomaa – kehotamme kuitenkin varaamaan pöydän viimeistään tuntia ennen brunssin alkua, jotta varmistat paikkasi meillä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nice spacious venue. Great desserts. Unfortunately, anything else is not really that good anymore. Feels like just another place that lives of its past great reputation.
4th visit... and probably the last one.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 43€ Lisätty: 12.11.2017
Arvosana: 0

Buffetlounas on useimmiten hyvä, tarjolla keskivertobuffettia parempaa lihaa ja kasvislisuketta. Eli täällä voi syödä täyttävän lounaan ilman pakkoperunaa tai riisiä, mistä plussaa.

Rauhallista lounashetkeä etsivälle paikka ei sovi. 12 aikoihin paikka on täysi ja yhden aikaan taustamusiikki vaihtuu metelöiviin kakaroihin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 24.03.2017
Arvosana: 0

Äh. Liian business ja pinnallinen, johtuen osittain asiakaskunnasta. Lehdistä tarjolla tästä syystä vain Kauppalehteä ja ulkomaalaista vastinetta.

Ruoka jättää valjun maun lounasbuffetin osalta, jota suola ja pippuri eivät paikkaa. 11,30 euron lounaan päälle maksat vielä euron kahvista - paska diili - vaikka kuinka olisi hipsteripaahtamon tuottamaa tavaraa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 22.03.2017
Arvosana: 0

Brunssi sunnuntai-iltapäivänä jätti melkoisen pettymyksen. Ennakko-odotuksia oli jonkun verran, mutta Block by Dylan alitti ne kyllä todella kovaa. Tilana ravintola ei ole kovin miellyttävä, vaan muistuttaa lähinnä kouluruokalaa, jossa sattuu olemaan Iittalan astiasto. Simppeli ja modernihko sisustus on mielestäni persoonaton ja kalsea, ja mikään elementti ei ime ääntä vaan meteli on melkoinen.

Alkupöytä on runsas ja monipuolinen, kasvisruoat ovat enemmistössä ja vain parissa vaihtoehdossa paristakymmenestä on lihaa. Kiitos siitä! Ruoan laatu sitten ei kohtaa läheskää sitä, mitä oletin. Persoonattomuus jatkuu, maut ovat erikoisia ja lähinnä mauttomia, monet ruoat tuntuvat mössöisiltä ja laaduttomilta. Leipä-jogurttipöydässä on melkein kaikki loppunut, ja valikoimaan toivoisi muutenkin enemmän kotimaisuutta, vaikka brunssi tällä kertaa olikin välimerellinen. Lämpimästä pöydästä löytyy pari kasvisvaihtoehtoa, joista kesäkurpitsamunakas on "ihan okei" ja karjalanpiirakatkin "ihan kivoja". Jälkiruokapöydässä on monta pientä vaihtoehtoa, mielenkiintoisiakin valintoja. Nekään eivät kuitenkaan ole kovin laadukkaita ja hedelmäviipaleet tuntuvat parhaalta ratkaisulta.

Myös astioiden lajittelu kärryihin tuntuu tympeältä, kun hintaa brunssilla on kuitenkin se normaali parikymppiä. Mielestäni tätä kokonaisuutta ei pelasta edes ihana sijainti, sillä ravintola on tylsähkö ja pääosassa oleva ruoka ei houkuttele takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.09.2016
Arvosana: 0

Alku oli hyvä, mutta nyt on kyllä lässähtänyt. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.03.2016
Arvosana: 0

Salaattibuffa hyvännäköinen mutta, voivoi, maut kadoksissa. Ruokalajeja runsaasti mutta taso ei pärjää edes ruotsinlaivolle. Ainoa valopilku oli itse tehty hummus sekä teevalikoima haudutusta varten. kokonaisuutena pettymys, valitettavasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Block by Dylan sijaitsee Etelärannan arvokiinteistössä ja tarjoilee kokonaisvaltaista henkistä ja fyysistä hyvinvointia niin aamiaisen, lounaan kuin brunssinkin merkeissä. Olen testannut näistä ainoastaan lounaan, mutta sen sentään useamman kerran.

Lounasaikaan tarjolla on joko salaattibuffet ja keitto tai lämmin ruoka -vaihtoehto (tai ne kaikki!). Tällainen valinta aiheuttaa minulle lähestulkoon aina kovaa sisäistä Jaakobin painia: ottaako pääruoan (tai useampiakin) ja nihkeän raastesalaatin vaiko monipuolisen salaattilautasen sekä keiton? Täällä olen päätynyt useammin edelliseen vaihtoehtoon, kun taas lähitienoolla sijaitsevassa Bankissa jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Päivän lounas ilmestyy ajan henkeä noudattaen Facebook-sivuille (okei, FB-sivu näkyy myös normikotisivuilla) ja lista on usein ilahduttavan monipuolinen – lähes aina löytää syyn valita päivän lounaspaikaksi BdD:n. Ylipäätään ruoka on laadukasta ja kekseliästä. Suosion ymmärtää, mutta onneksi asiakaspaikkoja riittää.

Vaikka ruoka on keskiössä kiireisessä lounasskenessä, ei sovi vähätellä ravintolan miljöötä, joka on Blockissa yksi kaupungin koleimmista. Seinillä on kuvioita ja värejä, mutta kokonaisuus ei sorru ylilyönteihin. Blockin sisustukseen on selvästi panostettu. Ravintolan keskeltä kohoaa korkea avoin tila yläilmoihin, josta toimistorotat voivat pälyillä toisten toimistorottien lounastaukoa. Väärässä ei kuitenkaan välttämättä ole sekään, joka väittää, että paras näkymä on aina ikkunoista ulos.

Block by Dylan on upea lisäys ravintolaketjuun, jossa jo entuudestaan ovat muut Dylanit ympäri Helsinkiä sekä mm. Erottajalla majaansa pitävä Pastor.

Kysytte, miksi sitten kokemus ei ole täydet viisi tähteä? Koska tarjotin astioineen pitää itse palauttaa ja lajitella kuin opiskeluaikana konsanaan! Niih.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 1

Buffetissa ei selkeitä makuja, jotkut ainekset vähän parempia, loput mössöä ilman luonnetta. Keitto on ollut erinomaista. A la cartea emme ole testanneet. Hieno sijainti, moderni ambiente.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eteläranta 18 Helsinki, 00130 Helsinki - Reitti
+358405533000
http://dylan.fi/block/

Vaihtoehtoisia ravintoloita