Keittiö auki

Bud's Pizzeria

pizzaa, intialaista
Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (12)

Halpaa kiekkoa, peruslaatua, keskikaljaa.

Kesken kalliokierroksen kakkospäivän tämä on ihan kelpo valinta kun pitää saada syödyksi muttei malta lopettaa juomista..

..mutta ei tänne kyllä selvinpäin kummitytön kanssa tulis mentyä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.10.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka välttää ja olut on edullista. Ravintolassa eniten työskentelevä tarjoilija (ei omistaja) on töykeä ja hänen myötävaikutuksella minulta varastettiin tänään 20 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Huutavat että piäöisi poistua
Eivät osaa suomea
Syvältä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: -3

Kallion parhaat ja halvimmat pitsat. Paikka tosin sattuu samalla olemaan alan miesten (ja naisten) vakkaripaikka. Joitakuita tämä voi häiritä, mutta itse vaan pidän siitä että paikassa on vähän elämää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: -3

Kallion parhaat pitsat osoitteessa Helsinginkatu 11. Tarjoavat 29 erilaista pitsaa ja myös kebabeita, salaatteja, wokkeja ja pastoja. Hintataso selvästi halvempi kuin muualla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 06.06.2014
Arvosana: 1

Etana baari. Mikropitzaa sekä Suomen hitain ja huonoin palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2014
Arvosana: -4

Eilisten nuuttipukkien vierailu oli päivänpiristys

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: -3
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Budi Sörkässä.
Voin paljastaa, että päätös ei ollut helppo. Voin kertoa myös, että olen sulatellut asiaa kauan. Bud's Pizzeria on nimittäin ollut Hesarilla kauan. Kun näitä seutuja on tallaillut, on se aina tuntunut kaikkein viimeiseltä vaihtoehdolta. Senkaltaista sakkia rykii sylkeä oven edessä vuorokaudenaikaan katsomatta.

Kuten selvisikin varmasti, kyseessä on todella selkeä kalliolainen halpiskuppila. Jonkinasteista äänenkorottamista kuuluu pöydästä jos toisestakin. Jonkun lapsi on haukkunut tämän alkoholistiksi (ihmettelen, miksi), toinen yrittää lainata rahaa ex-mieheltään, sitä saamatta (ihmettelen, miksi). Keskustelunaiheet pyörivät tuttujen baarinpöytäteemojen ympärillä. Telkkari #1 näyttää rallin MM-sarjaa, telkkari #2 perusdraamaa. Radio tarjoilee ääniä hittikanavalta. Puhe peittää kaiken.

Listalla tarjotaan pizzaa ja kebabia, pastaa, wokkeja riisillä, sekä intialaisia ruokia. Myyjäkokkitarjoilijan alkuperämaa saattaa hyvinkin olla Intia, mutta ohikulkiessa havaittu intialainen annos ei jollain tasolla houkuttele. Jos se edes oli sitä mitä luulin. Otan pizzan. Se ei varmasti mene kamalasti pieleen, eikä ainakaan maksa paljoa. Erityistarjouksia ei näy, otan listalta kuuden ja puolen euron arvoisen perusletun.

Tuotteen kanssa kestää yllättävän pitkään. Tai ehkä vaan tuntui siltä, viihtyvyydestä johtuen. Toisaalta, aitoahan tämä on.

Pizza nautitaan toisessa kalliolaisessa, viihtyisämmässä, baarissa. Lettu on pinta-alaltaan yksi pienimmistä, mutta maku ei petä laisinkaan. Oikeammin sanottuna, kyseessä on oikein mainio peruslätty. Pelkoni on kumottu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.10.2011
Arvosana: 1

Juottolassa illalla nautittu intialainen. Ruokavalinta, kebapin ja pitsan sijaan, perustui arvioon kauppiaan alkuperämaasta. Hyvin osuikin, toki alle nautitut tuopit saattoivat auttaa asiaa. Ajaa hyvin asiansa iltamättönä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.07.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Helsinginkatu 11, 00500 Helsinki - Reitti
09-7539753