Keittiö auki

Picnic Ruoholahti

kahvila, lounasta
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Patonki ja kahvi.

Eletään post-lounaan aikaa ja päädymme nappaamaan nopeat suupalat.

Seuralainen ottaa salaatin, itse päädyn patonkiin. Patonkeja on tehty iso nippu vitriiniin valmiiksi, tuoreus mietityttää. Koko näyttää myös pienentyneen viime kerrasta. Menkööt. Capucchino kylkeen, eiköhän se riitä.

Lounarin lisäksi joutuu kaivamaan lisää rahaa tiskiin. Capucchino voittaa pannukahvin, mutta turhan kermaiseen maitoon on kahvi tehty. Patonki on hyvän makuinen, vaikka tuoreus oli jo vähän mennyt. Vartin päästä patongin pinta olisi repinyt jo ikenet auki. Täytteet eivät meinaa riittää loppuun asti.

Tunnelmaltaan ketjun yksi parhaista. Siisteys kohtuullisella tasolla ja palvelussa ei moitittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.12.2012
Arvosana: 0

Uuniperuna 2 täytteellä lounaana oli erittäin maittava. Lisäksi annokseen kuului salaattia, leipä ja kahvi/tee. Ravintola on varsin suosittu lounaspaikka, mutta annokset tulevat ripeästi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.04.2012
Arvosana: 0

Mukaan lähti kanapatonki ja vissy. Patongit ovat valmiina vitriinissä. Ei leipä ihan surkea ollut, mutta odotin parempaa. Patonki on reilun kokoinen ja kivan rapsakaksi paistettu 6-viljan pötky. Täytteen määrä oli mielestäni tosi niukka ja uupui lähes kokonaan patongin loppupäästä. Kanatäyte sisälsi vähänlaisesti teollisen oloisia ja aika mauttomia broilerikuutioita, kolme tomaattiviipaletta sekä muutaman currymajoneesin lötkistyttämän salaattiviipaleen. Currymajoneesi oli mietoa. Vaikken ylimmäinen curryn ystävä olekaan, niin curryn maku olisi saanut tulla esiin voimakkaampana ja tuhdimpana. Majoneesi toi kyllä mukavasti mehevyyttä - patonki ei jäänyt kuivaksi. Nettisivujen tuotesisältö väittää, että patongin välistä löytyy myös ananasta. Oletan, että se tarkoittaa säilykepaloja. Ne olivat omastani unohtuneet pois.

Ihan vaan mielenkiinnon takia aion testata ketjun muunkin kahvilan vastaavan patongin. Kiinnostaa tietää, onko yleinen linja niiden suhteen näin heikko vai sattuiko minulle nyt huono yksilö?! Jos ensi kerrallakin tarjolla on yhtä mauton ja valju tuote, täytyy heittää omat pippurit ja curryt väliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.08.2011
Arvosana: 2

Erinomainen lounaspaikka; mahtavat salaatit, keitot, patongit, uuniperunat, voileivät ja leipomotuotteet, myös mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.06.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itämerenkatu 11, 00180 Helsinki - Reitti
09- 694 4624
http://www.picnic.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita