Avautuu 10:00

Chai Wan Teehuone

teehuone, itämainen
Arvosana 4.3 / 5

Chai Wan on teehuone, jossa itä kohtaa lännen.

Olemme valinneet parhaat teelaadut ja tarjoilemme ne pöytiintarjoiluna ja oikein valmistettuina. Järjestämme myös teekoulutuksia ja teemaistelutilaisuuksia. Meillä on myös eri teelaatuihin sopivat oheistarjoilut.

Kyseessä on Tea Pairing, eli otamme huomioon uusimmat tutkimustulokset eri makujen sopivuudesta sekä keskenään että teelaatujen kanssa. Tea Pairingissa maut jaetaan kielen makureseptorien mukaan 'kylmiin' ja 'kuumiin' makuihin sekä kiinnitetään huomiota siihen, mitkä raaka-aineet nostavat toisiaan esiin ja toisaalta tukahduttavat toisiaan. Keskitymme erityisesti laatuteehen, josta valikoimamme valtaosa on luomua ja Reilua kauppaa. Meillä bubble tee tehdään aidoista aineksista eikä esansseista.

Teehuoneessamme idän maut kohtaavat lännen maut ja teekulttuurin. Mukana ovat tietysti perinteiset teetarjottimet viikonloppuisin, mutta myös paljon uutta makumaailmaa. Teehuoneen yhteydessä on teeholvimme, josta teetä saa ostaa myös mukaan. Teeholvissamme on laaja valikoima huippuluokan teelaatuja. Myymme myös teen valmistukseen liittyviä välineitä ja astioita. Tulossa on myös verkkokauppa. Tule nauttimaan hyvästä teestä!


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hieno tee- & lounaskokemus kiireettömälle. Pairingsien maut olivat allekirjoittaneen mieleen. Henkilökunta auttoi mielellään kokematonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 28, 00180 Helsinki - Reitti
0458830001
http://chaiwan.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita