Keittiö auki

Chalupa Munkkiniemi

meksikolaista
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkeinta ja kuivinta meksikolaista mitä olen stadissa syönyt. Possuburrito ja vegeburrito olivat niin mauttomia että kumpaakaan ei pystynyt syömään loppuu. Nachot olivat ihan ok ja salsakin keskivertoa parempaa. Suosittelen kuitenkin välttämään chalupaa, ei ole todellakaan hinnan arvoista kamaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.02.2017
Arvosana: 0

Arvostelu koskee samassa tilassa toimivaa Kotipizzaa. Varmasti huonoin Kotipizza, jossa ole käynyt. Kahdesti tilattu pizzat noudolla, ensimmäisellä kerralla sain tilatun pizzan tilalle kotzonen, jonka erehdyksessä menin hyväksymään.Kotona laatikon avatessani laatikossa oli pilalle palanut käntty, josta pahiten palaneita reunoja oli irrotettu jotta ei näyttäisi niin luokattomalta. Toisella kerralla suolaista juustoa oli tainut lirahtaa triplamäärä, jälleen kerran hieman palaneiden reunojen palamattomat kohdat olivat värjäytyneet rasvasta oranssiksi. Pizzassa oli lisäksi lisämausteena pitkä, tumma hius. Omistaja ei vastaa yhteydenottopyyntöihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.10.2016
Arvosana: 0

Maukasta meksikolaista tuoreista aineksista. Salaattikulho -tyyppinen naked burrito erityisen suositeltava, paljon syötävää ja helpompi syödäkin kuin burrito. WTF -kastike mukavan tulinen muttei kuitenkaan liian. Pikaruokapaikaksi myös palvelu pelasi poikkeuksellisen hyvin ja ystävällisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Munkkiniemen puistotie 16, 00330 Helsinki - Reitti
044 5574992
http://chalupa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita