Keittiö auki

Chico's Viikki

amerikkalaista
Arvosana 2.1 / 5

Chico’s tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan tuotteisiin.


Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

- Pienehköt annokset.
-Laskua saa AINA odottaa kauan.

+ Kauniit tarjoilija tytöt:P
+ Ruoka hyvää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2015
Arvosana: 0

Tiistai-iltapäivä ja ravintola miltei tyhjä, saimme odottaa ruokiamme tunnin. Oma vuohenjuustosalaatti oli hätäisesti kyhätty ja yksi juustokiekko valmistamaton. Tarjoilija pelasti, mitä oli pelastettavissa - kiitokset hänelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Perusburgeria s-bonushinnoilla siistissä ja steriilissä ympäristössä. Palvelu välillä todella töksähtävää ja satunnaista, parhaimmillaan normitettua ketjutasoa ulkoaopeteltuine lauseineen. Ei tulisi käytyä ellei olisi alueella lähes monopoli nälän sattuessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 1

Tarjoilija käyttäytyi töykeästi. Syötyämme ihan maukkaat, tosin ylihinnoitellut annoksemme pyysimme laskua. Tarjoilija ei missään vaiheessa kysynyt, maksammeko ystäväni kanssa erikseen vai yhdessä. Tultuaan maksupäätteen kanssa pöytäämme, sanoin, että maksaisimme erikseen, jolloin tarjoilija pamautti: ''AI NYT TE SEN SANOTTE''. Ei sitten onnistunut maksaminen erikseen tälle tädille, joka oli muutenkin esittänyt typeriä kommentteja koko ruokailumme ajan. En taida mennä uudestaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 15.11.2014
Arvosana: 0

Burgereita piti odottaa pitkään. Tilasin ruuan kahdelle + yhden oluen. Piti vielä sen lisäksi maksaa vedestä 1 EUR, vaikka oli listassa ilmoitus, että vesi ilmainen, jos tilaa muuta juotavaa. Olisi siis näemmä pitänyt tilata kaksi olutta. Ei suostuttu antamaan vettä ilmaiseksi. Eipä se 1 eur paljoa ole, mutta ihan vaan periaatteen takia en siellä enää käy. Siitä on muuten jo puoli vuotta ja vieläkin muistan :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 1

Vihreää kultaa. Chico'sissa tietää mitä saa. Kun sen tietää, ei pitäisi pettyä. Koko konsepti on viilattu tyydyttämään väsyneitä arjen sankareita, jotka hakevat helppoa ja kohtuullista ravintolaruokaa ostosreissun yhteydessä.

Käynnissä oli jonkinlainen burgerkisa, joten valitsin spesiaalilistalta jokerin: Chicken Peanut Burgerin. Pähkinämajoneesi kuulosti mukavan eksoottiselta. Valitettavasti unohdin majon jo syödessäni lopputuotetta – sen verran mitäänsanomatonta se oli. Kokonaisuus oli muutoinkin keskinkertainen. Ranskalaisista voi sanoa samat sanat. Nälkä lähti, kuten oli tarkoitus.

Miljöö ja tarjoilu ovatkin jälleen sitä konseptia ns. parhaimmillaan. Tästä esimerkki. Kun olin saanut loputkin puolen litran kokoisesta juomastani kaadettua lasiin – lasi oli siis edelleen aivan täysi – tuli tarjoilija kysymään, haluanko juomaa kenties toisen pullon. No, en halunnut, kiitos vain. Jäin ihmettelemään tilannetta, kunnes se lopulta laskun maksamisen yhteydessä selvisi: arvostelulomakkeessa kysyttiin, tiedusteliko tarjoilija minulta uutta juomaa syömisen yhteydessä. Lähdin pois kylläisenä bonuksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 1

Juustosandwich.

Nelosen leipä, ehkä vähän turhan kauan menee valmistuksessa, joskin lauantaina iltapaäivästä selvästi ravintolan sesonkihetki ja keittiö kiireinen. Ei mitään erityistä, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Tarjoiltu ehkä vähän tökerösti snägärityyliin paperitaskusta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 03.05.2014
Arvosana: 0

Olen ikävä kyllä käynyt Viikin Chicosissa riittävän monta kertaa voidakseni jonkinlaisella varmuudella sanoa tämän olevan kiistatta seudun huonoin ravintola.

Salaattipöytä on mihin tahansa korttelinkulman kebabravintolaankin verrattuna suorastaan halveksuttava ilmestys, mutta pokaalin luonnollisesti vievät hitaasti pöytään tuotavat ylihinnoitellut mikroateriat.

Annoksen kokoon nähden valtavalla mustalla lautasella tuodaan apeasti esille lyöty eines, joka pelkällä ulkonäöllään saa sinut välittömästi vihaamaan itseäsi ettet hakenut haaleaa lihapiirakkaa viereisestä prismasta.

Mikäli uskot, etteivät parhaimmillaankin pääkaupunkiseudun surkeimmat burgerit vielä riitä syyksi epäillä kyseessä olevan jonkinlainen järjestelmällinen petos, maista lounasaikaan lasagnea. Henkilökohtaisesti lupaan, ettet ole ikinä maksanut noin huonosta mikroateriasta yhtä paljon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä miljöö ja ystävällinen henkilökunta. Tälläkertaa pelkän alkupalan syöneenä koin olevani tervetullut. Kysyin vielä lähtiessäni lounas kuvioista ja sain ystävällisen ja selkeän selvitykset mitä heillä on tarjolla. Palaan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: 0

Kävimme kuuden hengen porukalla syömässä. Hampurilaiset oli ihan ok mutta ainesten laatuun nähdän reilun ylihintaisia. Lauantai-iltapäivällä paikalla oli hyvin tyhjää ja ruoka tulikin nopeasti ja kivuttomasti. Tarjoilija vitsaili hyvin ärsyttävästi Sol-oluesta "siivouskaljana", neljä kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Viikintori 3, 00790 Helsinki - Reitti
0107664530
http://www.chicos.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita