Avautuu 09:00

Corretto Deli & Cafe

italialaisia herkkuja
Arvosana 4.1 / 5

Corretto Deli & Café tarjoaa italialaisia herkkuja osoitteessa Töölönkatu 1, eduskuntatalon takana.


Arvostelut (9)

Antipastopöytä ei oikein houkutellut lounaan korvikkeena, joten otin pizzaa. Sinänsä laadukas ja riittäväkin, mutta aika karkkimainen juustovalinta. Ainakin erilaista kuin muualla. Interiööri on miellyttävä, mutta ilmeeltään ja valikoimaltaan paikka on enemmän deli&cafe (mikä lukee ikkunassakin) kuin lounasruokala.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.06.2016
Arvosana: 0

Pastat erinomaisia, mutta vaikka olimme ainoat asiakkaat, palvelu oli lähes olematonta. Tähän hintaluokkaan voisi kuulua myös kankaiset lautasliinat :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lauantaibrunssissa olivat maut ja kokonaisuus kohdallaan. Sinänsä ihan tavallisia antipastoja ja lasagnea, mutta kaikki ok. Ja kuppi kahvia+hyvä tiramisu kaiken päälle. Muuten ainoita paikkoja jotka olivat auki kesälauantaina Töölössä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Mahtavat pizzat ja vitriinissä täydellisiä chiapattoja! Kiva tyyppi tiskillä, nähtävästi omistaja. Kaikki tänne!!! Bonuksen näytti olevan mukaan ostettavaa lasagnea, lihapulla pastaa yms...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Loistavat Pizzat raikkaat, taidolla paistetut ja kaiken kukkuraksi hauskasti esillä puulevyllä. Antipasti buffa näytti herkulliselta se täytyy palata syömään. Ystävällisen rento sekä reipas palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: 0

Capuccinon ym. kahvien hinta-laatusuhde ok, mutta palvelu alitti täysin odotukset. Kahvilan omistajalla on paljon opeteltavaa asiakaspalvelussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.04.2015
Arvosana: 0

Tämän vuoden paras ruokakokemus tämä pikkunälkään täällä lämmitetty vegepitsanpala ja kuppi teetä. Olin tutuiltani kuullut pariinkin otteeseen kehuja tästä paikasta ja siksi uskaltauduin sisään. Tunnelma oli hyvä ja rauhallinen, hiukan jatsia soi taustalla. Naapuri-pöydän musiikki-ihmiset puhuivat hiljaisella äänellä.
Jäin vain muistelemaan sitä pitsanpalaa, vaikkei se vitriinissä ensin näyttänyt mitenkään ihmeelliseltä. Hillitty peston maku ja rucolapeitto, hassu keikkuva lautanen ja kaunis sinivalkoinen lautasliina, siinä onnen palapelin palaset sillä hetkellä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Herkullinen ja hurmaava

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: 0

Aterian koostumus huippuluokkaa, aluksi foccaciaa, tomaattia ja mozzarellaa, kruununjalokivenä tattirisottoa tryffelikastikkeessa ja luomukanaa, päätteeksi ihana tiramisu - ihanat viinit ja erinomainen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Töölönkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
0400298586
http://www.facebook.com/corretto.deli.cafe