Suljettu nyt

Deli Café Maya

lunch.brunch.bakery.
Arvosana 4.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (40)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella herkullista ja monipuolista ruokaa. Keitot vaihtuvat melko usein ja ovat aina hyviä, kuten myös paikan päällä leivottu leipä. Lounasaikaan saattaa joutua odottamaan (lue: jonottamaan) sillä paikka on melko pieni ja suosittu, mutta on kyllä sen arvoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Arki brunssi oli hyvä. Hyvin maustettua ja hyvän makuista ruokaa. Valikoima sopiva, vatsa täynnä poistuttiin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 04.03.2016
Arvosana: 0

Testattu useasti lounaalla ja brunssilla. Pieni ja vähä asiakaspaikkoja, mutta myös lasten kanssa esim. vappuna on onnistunut. Mutta se tärkein, eli ruoka. Upeaa kerta toisensa jälkeen. Tarkkaan harkittuja upeita makuja ja laadukas kerta toisensa jälkeen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Came here 45 mins before they were closing, still welcomed and took the meatballs. The salad table was too good, couldn't decide what to choose as everything was so tasty. The place had a really warm neighbourhood vibe, the waiter seemed to know everyone and was chatting with customers who were there. Hope to visit again sometime

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola on todella kivalla paikalla, henkilökunta on todella ystävällistä ja ruoka on erittäin maittavaa. Olen vieraillut paikassa kahvilla, lounaalla ja brunssilla, ja jokaisella kerralla on saanut lähteä tyytyväisenä pois. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Odotukset olivat korkealla, mutta ne ylittyivät. Uskomaton lounas, kaikki vivahteet mauissa olivat onnistuneita.
Tänne tullaan toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: 0

Käymme usein lounaalla ja ruoka on hyvää. Asiakaspaikkojen optimointi on kuitenkin mennyt vähän turhan pitkälle. Sen vielä ymmärtää, että kahdestaan tulevat asiakkaat halutaan ohjata pienempiin pöytiin, jotta eivät vie turhaa tilaa neljän hengen pöydissä. Liian pitkälle mentiin kuitenkin tällä viikolla kun tarjoilija kävi käytännössä heittämässä pihalle kaksi rauhassa lounastaan päättelevää asiakasta kahden hengen pöydästä vaikka vieressä oli 3 neljän hengen pöytää tyhjänä (ja olivat myös seuraavat puoli tuntia).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.04.2015
Arvosana: 0

Lauantaibrunssi. Hieman vaikea löytää ensimmäisellä kerralla, jos ei ole osoite täysin tiedossa. Kävelee helposti ohi huomaamatta ravintolaa. Pieni ja brunssilla hieman ahdas paikka, mutta ruoka oli varsin hyvää. Vaikka valikoima ei ole suurimpia muihin brunssipaikkoihin verrattuna, on laatu parempaa. Jälkiruokaosasto sen sijaan on hyvin kattava ja maukas. Henkilökunta mukavaa ja paikka viihtyisä. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 18€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssi oli maukas, monipuolinen ja runsas. Paikka oli aivan täynnä, mutta tunnelma oli hyvä ja siisti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 07.12.2014
Arvosana: 0

Tulimme tänne brunssille yhden tutun suosituksesta eikä tarvinut pettyä. Oli aivan heittämällä yksi parhaista brunsseista, mitä olen ainakaan Helsingissä syönyt. Valikoima ei ollut mitenkään valtava, mutta kaikki oli tuoreen oloista ja herkullisen makuista (paitsi papusalaatti - en pidä chilistä). Jälkiruokakakutkin olivat aivan mahtava päätös aterialle. Palvelu oli ystävällisen oloista ja hymy aidon tuntuista.

Hieman ehkä oli turhan täyteen laitettu pöytiä, tunnelma oli tiivis ja pieniä jonoja pääsi syntymään. Toisaalta, paikan pienuuden vuoksi ruuhkat eivät tosiaan olleet mitenkään valtavia eikä brunssilla nyt yleensä mihinkään ole kiire...

Ilmeisen suosittu paikka kyllä on, brunssi pitää varata jopa viikkoa etukäteen, jos haluaa mahtua...!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Punavuorenkatu 3, 00120 Helsinki - Reitti
0406486568
http://www.delicafemaya.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita