Avautuu 11:00

Doi Thai

thaimaalaista
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (45)

Pad-krapow kanalla.

Ei vakuuttanut, tai sitten odotukset olivat liian korkeat. Tulisuus ja basillika loistivat poissaolollaan. Niljakkaita kananpalasia sekä paljon sipulia, toi mieleen enemmänkin kiinalaiset ruokalajit.

Riisi sentään oli OK, kuten myös palvelu siihen saakka kun piti laskua odotella lähes tyhjässä ravintelissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 11.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasimme Woltin kautta kotiinkuljetuksen. Annokset tulivat suht nopeasti ja olivat vielä lämpöisiä mutta itse ruoka oli pettymys. Keskivertoa. Jäi sellainen olo kuin ainekset olisi otettu säilyketölkistä. Tämä voisi olla vielä muuten ihan ok näin arki-iltana mutta tähän hintaan olisimme kyllä odottaneet paljon parempaa laatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.04.2016
Arvosana: 0

Hyvä thaimaalainen ravintola, jonka ruokalistasta löytyy pohjoisthaimaalaisia ruokia, joita ei muualta meinaa löytää! Chiang mai makkara erittäin herkullinen ja khao soi sekä massaman curry olivat oikein hyviä. Annokset sopivan kokoisia, mutta ehkä aavistuksen ylihintaisia. Menemme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.04.2016
Arvosana: 0

Kerrassaan mainio thaimaalainen ravintola, ehkä paras jossa olen Helsingissä syönyt. Söin annoksen "Beef with chili", josta pyysin kasvisversion jossa liha korvataan tofulla. Annos oli maukas ja raaka-aineet vaikuttivat suurimmaksi osaksi tuoreilta ja laadukkailta.

Antaisin varmaan täydet pisteet useaan kohtaan lukuunottamatta seuraavia pikku miinuksia: Herkkusienet kastikkeessa olivat säilykekamaa ja en saanut kokonaishintaan alennusta joka ruokalistan mukaan piti saada mikäli tilaa annoksen kasvisversiona.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.04.2016
Arvosana: 0

Parasta syömääni thaikkuruokaa! Näin kasvissyöjän mielestä oli mukavaa, että suuren osan ruuista saa halutessaan myös kasvisversiona. Tilasin annoksen 22. kasvisversiona ja voin todella suositella sitä muillekin! Erityisesti täytyy kehua tofua joka oli suussasulavaa. Tänne menen varmasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.04.2016
Arvosana: 1

Perus thaikkula, maut kohdallaan mutta ei mitään huikeaa. Alkukeitto ja salaatti melko heikkoja yrityksiä..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka, aina tuoreesti valmistettu. Pyytämällä saa erikseen joko tulisempaa tai miedompaa oman maun mukaan. Hinta-/laatusuhde on erittäin hyvä. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Hyviä, autenttisia thaimaalaisia makuja. Chiliä kannattaa lisätä ruokiin, tällöin maut pomppaavat esiin. Mausteet laitettu arkoja suomalaisia varten. Paras Hgistä löytämäni thaimaalainen ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 22.06.2014
Arvosana: 0

Tilasin suosituslistalta Chiangmai-nuudelia kookosmaidossa ja kanaa Pohjois-Thaimaalaiseen tapaan, ruoka tarjoiltiin paletilta josta sai lisätä haluamiaan lisukkeita ruokaan, ihan hauska idea. Itse ruoka oli tosi hyvää, annos ei ehkä täytä isoa miestä mutta mulle se riitti. Hinta ei paha, viihtyisä paikka, tarjoilu pelas ihan hyvin eikä ruokaa tarvinnut odottaa liian kauaa. Ei kuitenkaan ansaitse täysiä pisteitä, koska maistoin tyttöystävän ruokaa (en nyt muista mikä), ja se oli aika pliisun makunen. Ilmeisesti siis kaikki listan annokset ei ole yhtä hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Autenttisen makuista ruokaa, hyvät raaka-aineet, ja sopivan kokoiset annokset. Viihtyisä miljöö ja ystävällistä palvelua. Thaimaalaista olutta myös listalla, mikä on plussaa! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.11.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Meritullinkatu 5 B, 00170 Helsinki - Reitti
09-625514
http://www.doithai.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita