Avautuu 10:00

Frangipani Bakery Boutique

kahvila kruununhaassa
Arvosana 4.3 / 5

Frangipani Bakery on pieni ja tyylikäs kahvila Helsingin Kruununhaassa. Tarjoamme leipomollamme vallilassa valmistettuja leivonnaisia ja herkkuja. Mukaan myös kivat tuliaiset.
Arkisin myös kevyttä keittolounasta.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Laitetaanpas lounasarvostelu ihan omana kohteenaan, kun on tullut käytyä se toteamassa muutamaan kertaan.
Lounaalla on salaattipöytä jota voi täydentää keitolla. Keittovaihtoehto ei ole sattunut omiin suosikkeihin joten pelkällä salaattipöydällä jälkiruokineen olen mennyt. Salaattivaihtoehtoja on useita ja selvästikin omaperäisempää kuin perussalaatit, myös lajikoima siemeniä on mukana. Salaatit olleet raikkaita ja maukkaita. Jälkiruokana olevat pilkotut kakut ovat mahdollisesti edellispäiviltä jääneitä, eivät niin mainioita kuin vitriinistä maistetut. Kokonaisuutena kuitenkin toimiva buffet.

Palvelu on ystävällistä ollut joka kerta ja pienehkö tila ihan viihtyisä.

Hinta lähellä 11 euroa on siinä kipurajoilla että onko vielä kohdallaan, mutta sovitaan että on kun taso kuitenkin hyvä.

Ja koska eat.fi näköjään poisti aiemman kahvipuoleen keskittyneen arvosteluni, niin lisätäänpä lyhyesti siitä että tässä paikassa juomani kahvi ja mansikkatorttuleivos olivat yksi parhaimmista mitä kohdalle sattunut. Täydet pisteet sille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 11.12.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Iltapäivätee suolaisen skonssin kera. Onpas hellyyttävä kulmakuppila ja maukkaita leivonnaisia! Skonssi oli melkein turhankin kookas, englantilaistyylinen banoffee pie vei kielen mennessään! Liikkeessä myös pieni herkkumyymälä - kätevää! Asiakassijoitteluun liikkeessä voisi vielä ehkä miettiä uudestaan, jotta siitä tulisi kutsuvampi ja kodikkaampi. Plussaa sohvasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Maneesikatu 3, 00170 Helsinki - Reitti
0401812287
http://www.frangipaniboutique.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita