Avautuu 08:00

Hakaniemen Hallikahvila, 2. krs

kahvia, leivonnaisia
Arvosana 2.3 / 5

Hakaniemen kauppahallissa vuodesta 1971. 2 krs. erikoiskahvit, A-oikeudet. Leivonnaiset, voileivät, piiraat, haudutettua teetä. Presidentti Tarja Halosen kantapöytä.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu ylimielistä, eivät edes tiedä mitä se on. Santsikahvikupun takia pitäisi jonotta, sillä hetkellä n10 henkeä. Pyysin vapaana olevaa kaatamaan sen puiolikuppia jo maksettua santsia johon vain todettiin että täällä jonotetaan . . Rouva oli siinä kahvin vieressä aivan toimettomana. Ei tänne !

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Tämähän on siis kahvila, eikö niin? Kuvittelin saavani täällä hyvää ruokaakin, mutta... No, olin tehnyt virheellisen päätelmän. Oma moka. Halli sinänsä on tietenkin mielenkiintoinen ympäristö, mutta tämä kakkoskerroksen kahvila on tilana jotenkin... Pettymys. Ruoka? Sinänsä hyvää lohta sisältävä salaatti muovirasiassa, joka on seisonut kylmäkaapissa jo jonkin aikaa. Palvelu sekavaa ja niukkaa. Ehkäpä ihan vain kahville sitten seuraavalla kerralla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.08.2013
Arvosana: -5

Kävin Hallin kahvilassa aamiaisella isohkon seurueen kanssa. Itse valitsin listalta kahvin, katkarapuleivän ja veden. Leipä oli maukasta, täytteet runsaita ja tuoreita, kahvi hyvää perussuodatinversiota. Itse kahvila ei ole kovin ihmeellinen, mutta hallin tunnelma tuo kokemukselle lisäarvoa. Hinta oli hiukan yläkanttiin, tosin se riippuu paljolti siitä, mitä on valmis maksamaan hallimiljööstä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2013
Arvosana: 0

Perinteinen hallikahvila. Tarja Halosen nimikkopöytä on vaihtunut Sauli Niinistön pöydäksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 10.11.2012
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0

Palvelu nihkeää ja ylimielistä. Suppea ja ylihinnoiteltu tuotevalikoima.Huonot istuimet. Pöydät edellisen asiakkaan jäljiltä pyyhkimättä. Asiakas, joka ostaa vain kahvin on selvästi ei-toivottu asiakas (mutta olisiko syytä tarkistaa tuotevalikoimaa ja sen hinnoittelua?)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.01.2012
Arvosana: -1

Omintakeinen ympäristö, jossa ajatonta tunnelmaa. Kahvila on rauhallinen ja viihtyisä, ja vanhanaikaiset huonekalut ja puupaneelit luovat mukavan ja vanhanaikaisen tunnelman. Miinuksena se, että kahvit eivät ole erikoisen hyviä. Tänään join täällä tavallista kahvia, joka oli laihaa. Pari viikkoa sitten join cappuccinoa, joka sekään ei ole ollut kovin hyvää. Laatuun panostamalla kahvila voisi varmasti saada asiakkaita lisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.07.2011
Arvosana: 2

Kahvilahelmi Hakaniemen hallin tunnelmallisessa yläkerrassa. Täältä löydät mm. tuoreet täytetyt sämpylät, karjalanpiirakoita munavoilla, Eromangan kuuluisat lihikset, ihanat lohitäytteiset ruisleivät sekä hyvää kahvia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.06.2010
Arvosana: -1

Mielestäni paikka on todella viihtyisä ja siellä on sitä vanhan-ajan tunnelmaa! Yläkerran lihikset ovat aivan mahtavia, kuten myös upeat lohileivät... NAM !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.06.2010
Arvosana: 0

Pullalle ja vedelle tuli hintaa vähän liikaa mielestäni. En tajua miksi kaikki pitävät miljöötä "upeana"; liian ahdas, sinnetänne levittäytynyt kahvio ei kyllä vastaa omaa näkemystäni viihtyisästä. Pulla oli hyvää ja tuoretta, palvelu nihkeän totista. Wc:n sijaintia kysyttäessä sain kouraan jonkun lapun, joka piti sitten antaa alakerrassa sijaitsevan ruokapaikan työntekijälle...häääh?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.05.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hakaniemen kauppahalli, 00530 Helsinki - Reitti
(09) 715 657
http://www.hakaniemenkauppahalli.fi/kauppiaat/hallikahvilat.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita