Ei tietoa

Hesburger Tennispalatsi

pikaruokahampurilaisia
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2014
Arvosana: 0

Hamppareita paistettu juuri ja juuri niin kauan että niitä kehtaa myydä. Ranskalaiset eivät myöskään tarpeeksi kypsyneitä ja kuivia. Safkaa ei ole ikinää valmiina vaan joutuu venaa :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

Todellakin kolkko Hese, jos jotain positiivistä haluaa sanoa niin yleensä tilaa löytyy ja jopa jokin rauhallinen nurkkaus jossa voi rauhassa lueskella vaikka lehteä. Ruoasta ei ole pahaa sanottavaa, tuttua ja turvallista Hesburgeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2011
Arvosana: 0

Hesburgerin kanasalaatti: kanaa, persikkaa, kananmunaa, kirsikkatomaatteja ja pohjalla jäävuorisalaattia. Ei kaikista isoin annos, mutta hintaansa nähden koko kuten sisältö ja makukin on kelvollinen. Kastikkeen saat valita ja sämpylä tai krutongit tulee mukaan. Kaikkineen kokonaisuus on teollinen, mutta eipä Hesen kaltaiselta paikalta muuta voi eikä kannata odottaa. Ruuan saat nopsaan ja tilaa Tennarin yläkerrassa riittää (ainakin arkena puoliltapäivin). Miljöö on ankea, mutta sehän kuuluu fast-food –meininkiin. Ei tänne viihtymään ole tultukaan – kai… Plussaa annan salaattirasiasta, joka on biohajoava (huolimatta siitä, että näyttää muoviselta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 10.05.2011
Arvosana: 1

Olen syönyt täällä monen monta kertaa ja paikka onkin hyvä perus-Hese. Palvelu on ihan hyvää, viimeksi jopa todella hyvää (kysyttiin tahdonko veteni pullossa/mukissa, tahdonko siihen jääpaloja, entäs kannen..) ja toimivaa. Pieni miinus roskaisesta ympäristöstä ja kolkosta tilasta. Ruoka on niin tyypillistä Hesburgeria että siitä on vaikea antaa muuta arvostelua kuin "omassa lajissaan ok", mutta ainakin salaatit ovat vaikuttaneet tuoreilta joka kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.04.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Fredrikinkatu 65, 00100 Helsinki - Reitti
075 325 9251
http://www.hesburger.fi/ravintolat?mode=show&toimipaikka=176

Vaihtoehtoisia ravintoloita