Ei tietoa

Hook

kanansiipiä
Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (4)

Mieheni kanssa käytiin täällä syömässä. Saatiin heti pöytä vaikka ravintola oli täynnä ihmisiä. Tilattiin juomat ja saatiin ne melkein heti. Minä tilasin ribsejä ja mieheni siipiä buffalo kastikkeessa. Humalaiset asiakkaat pitivät kovaa ääntä ja emme mieheni kanssa kuulleet mitään mitä toinen sanoi, erityisesti huonokuuloinen mieheni kärsi tästä koska emme voineet keskustella. Ruuan tulossa kesti ainakin 45 minuuttia. Tarjoilija ei maininnut mitään että on vähän ruuhkaa ja ruuan tulossa kestää, olisimme muuten voineet ottaa alkuruuat koska olimme hyvin nälkäisiä. Ruokamme saapuivat. Minun ribsini oli upotettu BBQ kastikkeeseen josta en edes pidä, ihmettelin että miksi tarjoilija ei tästä kertonut ja miksi ruokalistassa ei siitä lukenut. Muuten liha oli murea ja irtosi luusta todella hyvin, harmitti kun en sitä lihan makua maistanut sen kastikkeen takia. Mieheni siivet olivat niin kuivia että liha tarttui niihin kiinni. Buffalo kastike oli niin sokerista, että oli kuin olisi syönyt sokerihuurrettuja muroja. Jouduimmekin tilamaan xtrahot kastikkeen lisäksi ja siitä huolimatta puolet siivistä jäivät syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 09.02.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin kokeilemassa kyseistä paikkaa ystäväni kanssa. Hehkutus kaupungin parhaista siivistä on kova väite ja mainoslauseena ainakin kerran paikalle houkutteleva. Niin myös tässä tapauksessa.

Ystäväni otti alkuun mozzarellatikut, itse lähdin liikenteeseen 8 kpl siipiä, joihin nappasin kyytipojaksi Buffalo soosin. Mozzarellatikut ystävälläni ihan perus kauraa. Pakasteita kun on vaikea pilata. Siivet olivat kuivia ja erittäin pieniä. Liiallisesta kypsennyksestä johtuen liha oli haihtunut ja jäljellä oli lähinnä luut. Buffalo soosina ihan ok, mutta sillä ei nälkä lähde. Dippivihannekset käsitti kaksi palaa varsiselleriä ja kolme ohutta porkkanan pätkää ja vaikken vegaani olekkaan, niin C'moon..

Pääruuaksin Ribsit puolikkaana annoksena, ystäväni otti 12 siipeä.Ribsit kovin luiset ja syömistä todella vähän. Vähäinen liha oli tosin mureaa ja antoi vaikutelman, että esikypsennyt oli tehty huolella. Pointsit kotiin siis siitä. Maku olikin peitetty hyvin savu BBQ-kastikkeella Ranskalaisissa se hyvä puoli, ettei tihkuneet rasvaa ja suutuntumalta mukavan rapeita, muuten ei mitään sen ihmeempää. Perus grillimausteella maustettuja. Coleslaw- salaatti ei ollut kummoista. Hieman jopa kuivakkaa. Ystävänikään ei siivistä vakuuttunut. Medium soosista maistui pahasti etikka lävitse ja siivet myös kuivia.

Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, Tarjoilija neiti oli ilmeisesti työn tarpeessa tai tottunut nopeisiin ratkasuihin, kun ehti käydä kolmesti kysymässä, olemmeko valmiita jo tilaamaan. Tunnelma muuten pikaruokalamainen. Pieni rasvan käry ilmassa ja ihmisiä tulee ja menee. Pöydät ja ympäristö muuten siistit. Terassista plussat.


En usko, että eksyn kyseiseen paikkaan toiste, tai jos eksyn, on mukana megalomaanin krapula ja taskut täynnä heinää. Hintaan nähden kuitenkin tyyristä, kun ruoka on hädin tuskin keskinkertaisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 26.06.2016
Arvosana: 0

Suurena wingsien ystävänä odotin kieli pitkällä Hookin rantautumista Helsinkiin. Ja sinnehän sitä piti rynnätä heti kun vaan mahdollista. Henkilökunta ohjasi ystävällisesti ja ripeästi pöytään ja otti saman tien juomatilauksen. Ruokalistaan saimme tutustua rauhassa, ensivisiitillä kun oltiin.
Ruoka on siipipaikkojen peruskamaa. Siipiä erivahvuisilla kastikkeilla, perunoita eri muodossaan, burgereita ja comboja joka lähtöön. Meitä kuitenkin kiinnostivat vain ne siivet, joten tartuttiin tuttuun 18 kappaleen settiin, joka saapuikin melko ripeästi, vaikka paikka oli jo puoli tuntia avaamisen jälkeen lähes täynnä.
Ja maistuihan se. Paisto oli just hyvä, sellainen pikkuisen kuivakka ja rapea päältä, sisältä kuitenkin pehmeä ja maukas. Kastikettakin oli annosteltu sopivasti.
Ruoka maistui hyvältä ja vatsa tuli täyteen pelkillä siivilläkin. Palvelu oli asiakkaan huomioon ottavaa ja iloista, tuopin ollessa lähes tyhjä tultiin oma-aloitteisesti kysymään josko laitettaisiin lisää. Kokemus olisi ollut vielä parempi, jos hanassa olisi ollut jotain maukkaampaa olutta. Toisaalta, siipipaikkojen tapa tarjota olut jäisistä tuopeista tappaisi maltaisimmat aromit kuitenkin, joten tähän konseptiin se punaisen etiketin nelikirjaiminen olutkin on ihan ok.
Nyt ollaan käyty useamman kerran ja mennään vastakin., kun laatu näyttää olevan tasaisen hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.06.2016
Arvosana: 0

Ravintolakokemus Helsingin Hookissa oli kokonaisuudessaan huono. Kukaan ei tervehtinyt meitä, vaikka tarjoilijoita oli paikalla kymmenkunta. Odotimme ovella useamman tovin, kunnes itse pysäytimme tarjoilijan saadaksemme pöydän ja tehtyä tilauksen. Seurueemme tilaukset otettiin jokaiselta erikseen vastaan, tilata piti kassalla, jokainen sai oman odotusnumeron ja jokaisen annokset tuotiin pöytään eri aikoihin. Tilasin ranskalaiset ja 8 kanansiipeä, joista ranskalaiset tuotiin 20 minuuttia ennen siipiä pöytään. Kokonaisuus maksoi 15e, eli ylihinnoiteltu muuhun pikaruokaan verrattuna. Ei mahdollisuutta koota ateriaa. Tarjoilija ei myöskään suostunut tuomaan perunoita ja siipiä samaan aikaan, vaan perunat oli syötävä etukäteen, koska "ne ovat alkuruokaa". Niidenkään seurueemme jäsenten, jotka eivät vielä olleet saaneet ruokiaan pöytään, eivät voineet saada perunoita ja siipiä samaan aikaan, koska "niin ei Hookissa toimita". Pelisilmän puutetta tarjoilijalta? Tarjoilija kaatoi myös mm. dipin asiakkaan päälle ja kommentoi vihaisena asiakasta tuijottaen: "no niin!" - ei anteeksipyyntöä tms. Tarjoilija ei myöskään tuonut pöytäämme paperia tms. vaan ne oli itse haettava. Tarjoilija ei myöskään siivonnut asiakkaan jalkoihin kaatunutta dippiä lattialta. Söimme ulkopöydässä, jolloin noin kymmenen lokkia hyökkäilivät koko ajan pöytäämme - ei lintuverkkoja tms. Siivet itsessään ok. Kaikki muu tässä ravintolakokemuksessa heikolla tasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 17, Helsinki - Reitti
http://ravintolahook.fi/helsinki/

Vaihtoehtoisia ravintoloita