Ei tietoa

It Is Deli Café

kahvia, leivonnaisia
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yhdyn alla olevaan kommenttiin kahvilan tasosta ja palvelusta. Olin myös ostanut kyseisen lahjakortin johon kuului salaatti annos. Kun olin hakemassa salaattia sain myös saman vastauksen ja lähdin pettyneenä pois. Hämmästelin miten huonosti he hoitivat asiansa, olen tottunut että jos kahvilassa on jokin loppu myyjät hakevat vaikka tuotteen kaupasta. Halusin rahoilleni vastinetta joten palasin seuraavana päivänä kahvilaan. Silloin yllätyksekseni sain salaatin mutta sekin oli hyvin köyhä ja vetinen. Sekään ei saanut pelastettua minun kokemustani. Todella harmillista että tämmöistäkin näkee. En suosittele kyseistä kahvilaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2013
Arvosana: -1

Meillä oli lahjakortit kyseiseen paikkaan johon kuului salaatit kahdelle henkilölle. Tullessamme kahvilaan huomasimme heti, että nainen joka oli meitä ennen jonossa kinasteli omistajan kanssa korvaavasta annoksesta, sillä salaatit olivat loppuneet. Kun meidän vuoro tuli saimme odottaa hetken ennen kuin he edes huomioivat meidät. Kerroimme ystävällisesti, että meilläkin oli lahjakortti ja kysyimme onko heillä salaattia. Vastaukseksi saimme ilkeät naurut päin naamaa. He vastasivat ettei ole salaattia, ja alkoivat valittaa siitä, että kaikki tulevat viime tingassa hakemaan salaattinsa. Heidän mukaan he olivat tilanneet paljon salattia kun diili alkoi mutta silloin ei tullut monta asiakasta kysymään niitä. Tämähän ei ole meidän asiakkaiden ongelma, me tulemme silloin kun meille sopii, ja tietenkin viimeistään ennen viimeistä käyttöpäivämäärää. Kysyimme voivatko he tarjota jotakin muuta salaatin tilalle, tähän saimme taas kerran ilkeät naurut, ja tunsimme itsemme erittäin nöyryytetyiksi. Tämän jälkeen he sanoivat ivallisesti nauraen, että voimme saada vettä salaatin tilalle. Olimme järkyttyneitä palvelun tasosta. Sitten toinen miehistä vielä heitti perään, että voitte kyllä saada minun numeroni. Itsetuntomme viimeisillä rippeillä kysyimme vihaisesti onko huomenna salaatteja ja voivatko he luvata meille niitä. Tähän saimme vastaukseksi etteivät he voi sitä luvata, tyyliin tulkaa kokeilemaan onneanne. Lähdimme erittäin vihaisina ja pettyneinä ulos kahvilasta, emmekä tule koskaan enään käymään tässä ala-arvoisessa kahvilassa. Ihmisiä ja asiakkaita ei voi kohdella näin!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.03.2013
Arvosana: 0

Tallinnanaukio.
Toistaiseksi on tullut käytyä vasta paristi kahvilla, juomapuolesta ei valittamista ole. Siedettävä hinta. Mukava, kohtuuviihtyisä tila. Asiallinen henkilökunta. Tallinnanaukio attractions välittömästi silmien alla. Poliisit ja muut järjestyksenvalvojat metsästävät narkomaaneja. Kansakunnat kohtaavat. Keittolounas taitaa olla tarjolla, leipiäkin. Jos joskus osuu kohdalle, niin mikä jottei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2013
Arvosana: 0

Mukava pieni kahvila Tallinanaukiolla. Tarjolla on tuoreita leipiä ja leivonnaisia oikein edulliseen hintaan. Lohileipä ja kahvi maksoivat yhteensä kolme euroa. Palvelu on oikein ystävällistä. Huomattavasti edullisempi ja muutenkin mukavampi kuin Itiksen ketjukuppilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2013
Arvosana: 1

Köyhä lohikeitto. Poikkesin kahvilaan spontaanisti syömään, kun aiotusta lounaasta toisaalla ei tullut mitään. Lohikeitto menetteli paremman puutteessa mutta se oli vähän köyhä: pääasiassa perunaa. Annokseen kuulunut leipä oli vanhaa ja kuivunutta ja paikka oli vähän ankea ja paljas. Kahvila tarvitsisi hieman yritystä nostaa laatua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 28.01.2012
Arvosana: 0

Teetä mukaan, kiitos. Kahvila on avannut vasta jonkin aikaa sitten ja vaikka en henk.koht. pidäkään haetusta tyylisuunnasta noin sisustuksen puolesta, tiskissä olleet tuotteet näyttivät ainakin aamusta tosi raikkailta ja meheviltä. Päädyin kuitenkin ottamaan mukaani vain ison kupillisen teetä, jonka persoonallinen mutta aavistuksen tympeä henkilö minulle valmistikin nopeasti. Täällä ei tosiaankaan tarjota pelkkää kuumaa vettä ja pussia; kahdella eurolla sain ison mukin täyteen valitsemaani teelaatua, haudutettuna vain minulle. Vau. Se, mikä harmitti, oli että tee tehtiin (täälläkin..) lähes kiehuvaan veteen, joka sopii hyvin harvalle laadulle ja lisäksi polttaa myös kädet, jos pahvimukia yrittää kantaa sellaisenaan (minä vedin hanskat käteen, johan helpotti).

Ihan kiva paikka, mutta asiakaspalvelija voisi ehkä olla ystävällisempi, hymy ei tietääkseni maksa mitään. Nyt tuli vähän sellainen olo, että olin tiellä kun en heti osannut valita enkä tiennyt, mistä näki valikoimaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 18.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tallinnanaukio, 1.krs, 00900 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita