Ei tietoa

Itamae Sushi Lasipalatsi

sushia
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (44)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Location is good.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.06.2015
Arvosana: 0

Hieno sisustus ja hyvää sushia. Tilasin kasvissetin, mutta yhdessä sushissa oli kananmunaa joka oli aika epämiellyttävä yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: -1

Kaunis paikka! Ravintola on valoisa ja hyvin japanilaiseen tyyliin sisustettu. Saa syödä niin sisällä kuin ulkonakin. Palvelu on keskivertoa ehkä vähän huonompi mutta jos sushia tuli nauttimaan niin erittäin hyvä paikka vaikka annokset eivät mahaa täyttäisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Perussushia hienolla paikalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Good, basic fast food sushi. No complaints.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: 0

Elämäni tähän asti surkeimmat sushit. Sushilounaita monessa paikassa testanneena veti kyllä pohjalukemat. Harvoin on melkein meinannut jättää nälkäisenä annoksen syömättä. Sinänsä jännä, että saman ketjun Mikonkadun paikka on ruoan laadultaan aivan eri luokkaa.
Eli isomman lounaan (12 palaa) ainekset maistuivat koko päivän seisseiltä, tunkkaisilta ja hieman vanhentuneilta. Annoksessa oli ihmeellinen sekoitus aika pienikokoisia, melkein pelkillä vegeillä täytettyjä makeja ja uramakeja sekä katkarapunigirejä ja grillattuja lohinigirejä. Jätin viimeiseksi grillatut lohinigirit majoneesikastikkeella, mikä oli vikatikki, sillä ummentuneimpina ne joutui pakolla nieleskelemään veden kanssa alas. Erikoismiinuksena mainittava että makien veget olivat ummehtuneita ja pahanmakuisia, avocadot lisäksi raakoja.
Tarjoilija aika tyly, mutta ei nyt mikään mahdoton ottaen huomioon että kyseessä oli lounasajan viimeiset minuutit. Paikan sijainti on sinänsä kiva ja ikkunoista voi toljottaa työmatkalaisia naama mutrulla syömäkelvotonta sushia pupeltaen. Hinta olisi kohtuullinen jos ruoka olisi kunnollista.
En tiedä miltä annokset maistuvat lounaslistan ulkopuolella, mutta tällä kokemuksella älkää ihmeessä käykö täällä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt Lasipalatsin Itamaessa yhteensä n. 15 kertaa, ja ihmettelen, miten tasalaatuista sushi on. Oli päivä mikä tahansa, ei makueroja ole, myös sushin lämpötila on tasainen. Palvelu on nopeaa, toki kiinalaisen henkilökunnan kielitaito voi aiheuttaa töykeän vaikutelman. Tosin ovat äärikohteliaita myös. Olen asunut Japanissa, ja mielestäni tunnistan hyvän sushin ja tuoreen kalan. Paras Helsingin pikasushipaikoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Huono palvelu. Tarjoilija nainen oli erittäin epäystävällinen eikä tullut kyselemään mitä haluan tilata. Odotin turhaan pitkään. En suosittele kenellekään surkean palvelun takia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: 0

Ei missään nimessä Helsingin parasta sushia, mutta nälkäiselle tämäkin uppoaa. Palvelu hidasta, väsynyttä ja tympeää. Paikka on välillä jopa lounasaikaan aavemaisen tyhjä, kun samaan aikaan muut ravintolat pullistelevat asiakkaita.

Kasvissetti oli ihan ok, ei erityinen. Pettynein oli inariin, joka oli katkaistu keskeltä kahtia ja laskettu siten kahdeksi kappaleeksi. Tuli huijattu olo. Riisillä ei myöskään mitään tekemistä sushiriisin kanssa.

Kerran myyjä aivasti käteensä ja jatkoi sen jälkeen sushieni pakkaamista. Tämä ei varsinaisesti nostattanut ruokahalua.

Suosittelen paikkaa etenkin niille, jotka kiireessä haluavat edullisen sushiboksin mukaansa tappaakseen pahimman nälän. Muussa tapauksessa suuntaisin esim. Sushibar + wine tai Konnichiwa-rafloihin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2014
Arvosana: 0

I came there yesterday evening with my friend. There was offer 10eur/14pcs. The sushi were terrible, there was no even fish in the roll, only cucumber, the quality was not good neither. After my stomach wanted to explode. The service was unbelievable terrible. When I asked a reciept (because I am student and have to be very accurate with my spendings), the girl did not give it to me. She tried to imitate some stupid excuse, I have done it for you together with your friend, but my friend payed her 10 eur threw the card machine, but did not get the reciept neither. Actually, the girl did not even touch buttons on the kassa machine, just one to open it. I could not fight with her to get it, you understand. I will never go there anymore. And do not advice you, except cases you wish to spoil your evening and stomach.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.04.2014
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita