Keittiö auki

Kanniston Leipomo Kankurinkatu

leipomokauppa ja kahvila
Arvosana 1 / 5

Leipomokaupassa muutama kahvilapöytä ja tummapaahtoista reilun kaupan luomukahvia. Kahvin seuraksi valikoima erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja, kotiin vietäväksi maukasta leipää.


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lauantai aamuna MYIVÄT PÄIVÄN VANHAN KORVAPUUSTIN TUOREENA. Olin varmaan vähän kahdeksan jälkeen aamun ensimmäisiä asiakkaita. Tuoreita puusteja useamman syöneenä huomaan eron mutten enää kotiin päästyäni jaksanut lähteä vaihtamaan ja valittamaan. Pulla oli kova reunoilta ja sisältä kuiva.Olkaa tarkkoina kun sinne menette!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Voisilmäpulla herkkua, palvelu nuivaa. Onhan liiketila tietty trendikäs ja kaikkea, mutta ilmeisesti en ollut toivotunlainen asiakas, sillä pullani pakattiin pussiin ja minut hyvästeltiin ennenkuin ehdin pyytää lautasta..! Olin kävellyt Hakaniemestä asti ja siis mielelläni istahtanut vapaana olevaan pöytään...tyrmistyneenä lähdin pois. Ehkä olisi pitänyt saada suu aiemmin auki, mutta en ymmärrä saati hyväksy tämmöistä kohtelua ollenkaan. Vieressäni kaksi vanhempaa rouvaa nauttivat leivoksistaan pöydässä, lautasten kera...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 27.08.2011
Arvosana: 0

Mahtavaa, perinteistä leipää, leivottuna samassa paikassa kuin satakunta vuotta sitten. Aamujeni pelastus. Hinnat ovat nousseet viime vuosina varsin paljon - ehkä se on senkin merkki, että leipomo on nykyisin kestävällä pohjalla? Liiketila ei ole Viiskulmassa halpaa, annan hinnan siksi anteeksi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 31.01.2011
Arvosana: 1

Kannistosta kaappaat mukaasi tuoreen leivän. Ja ehkä kahvin, jos kahvi kiinnostaa.

Jos munkkien leipominen tai muu sellainen vapunalustoiminta ei ole omaa sydäntäsi lähellä, voit tilata täältä eväät etukäteen mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2010
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2009
Arvosana: 0

Perusvoikkoleipää, leivonnaisia ja leipiä tarjolla kohtuuhintaan. Hyvä paikka, jos haluaa nopeasti napata jotain pientä mukaan. Palvelu vankkumattoman tylyä kerrasta toiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.04.2009
Arvosana: 0

Bought a siemenvuoka leipä. It turned out to be pretty good in my opinion. My husband however found it to be much too sweet for his liking. The service was... typically Finnish... Would still go back to take away.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 22.01.2009
Arvosana: 0

Normaalien leipomotuotteiden lisäksi tarjolla täytettyjä leipiä ja kahvia. Usein aika nyrpeä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 07.10.2008
Arvosana: 0

Pretty good bread, cakes and sandwiches, if more Finnish style (doughy rather than crispy pastry). Great Finnish meat pastries to fatten you up in the morning. Owned by the coffee importer down the road.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 19.08.2007
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.05.2007
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kankurinkatu 6, 00150 Helsinki - Reitti
(09) 660 779