Lounas käynnissä

Leonardo Bar Ristorante

italialaista
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Äyriäisrisotto oli riisiä ja muutamia äyriäisiä siinä seassa, maku puuttui täysin ja sakea, puuromainen rakenne, kumppanin pasta annos täysin mauton myös ja lisäkettä sai etsimällä etsiä, loppujen lopuksi ehkä ne muutamat roskamaiset muruset olivat jotain lihaa/makkaraa, ei selvinnyt. Tarjoilu hidasta mutta ystävällistä ja palautetta ei kysytty, ehkäpä arvasi kun näki että annoksista ei syöty juuri mitään. Vesi oli raikasta

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.03.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tämä ei ole mikään varsinainen Italialainen ravintola, vaan enemmän Turkkilaistyyppinen jossa kelpo pizzat, joissa aineksena myös ananas (millä ei ole mitään tekemistä Italialaisen pizzan kanssa). Kuitenkin hinnoittelu on oikean Italialaisen ravintolan tasoinen, mikä on täysin väärä tälle paikalle. Eikä todellakaan pidä tilata mitään pizza vaativampaa. Esim pastat ovat kamalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2017
Arvosana: 0

LOISTAVA! !!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2017
Arvosana: -2

Sunnuntaipizzalla, Isola D’elba ei nyt tehnyt oikein vaikutusta. Sen verran hyviltä kuitenkin näytti muiden annokset, että uskon, että joku muu pizza olisi voinut olla ihan nappisuoritus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.10.2016
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Perjantai 8. 4.2016 klo 12
> Mamma mia mikä Diavola-näkkileipäpizza! Kivisen pohjan päälle oli pantu kolme pientä ohutta salaminsiivua (ne olivat kaiketi se
> Diavola), pieniä, kitkeriä, uunissa käymättömiä parmesaanilastuja ja rucolaa - alla ei juustoa, ei tomaattia, ei valkosipulia. Tätä piti jyystää raskaalla tylsällä veitsellä, koska sahalaitaveitset olivat loppuneet. Hui!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.04.2016
Arvosana: 0

Paras tonnikala/kinkku/salami-pizza, mitä olen syönyt. Hyvät raaka-aineet ja erinomainen pohja. Myös Al Salmone oli todella hyvä pizza ennakkoluuloistani huolimatta. Vatsan saa täyteen ruokaa, joka on herkullista viimeiseen suupalaan asti alle 15 eurolla. Hyvä palvelu. Ravintola tiloiltaan hieman ahdas, mutta sijainti on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: -1

Tunnelmaltaan viihtyisä paikka lauantai-iltana. Pizza ok. Gluteenittomasta pizzasta otettu lisämaksu, vaikka kokokin pienempi kuin normipizzassa. Lisähinnan olisi voinut myös mainita tilatessa. Astiat haettiin pois, ja sen jälkeen ei kukaan kiinnittänyt meihin huomioita puoleen tuntiin. Jälkiruokaa olisi voitu ottaa, mutta sitä ei tarjottu. Viimein kun tarjoilijan sai napattua, otettiin vain lasku....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 1

Lounaalla voisi olla pizzavaihtoehto esim. 2:lla omavalintaisella täytteellä (naapurissa 9,70€) ja kolmella (naapurissa 10.40€) eikä niin että pizzat on kaikki valmiiksi valittu ja jos poikkeat listasta niin maksat itsesi kipeäksi..Nämä lounasvalinnnaiset pizzat ovat tarjolla muuallakin niin että asiakas itse saa valita. Pizzeriassa työskennelleenä on myös tiedossa että pizzojen teko ei ole yhtään haastavampaa vaikka asiakkaalla olisikin omat valintansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Pizzat vaan paranevat, tuli juuri käytyä. Hinta puolestaan on aika kova, esim. valkosipuli ei ole täyte vaan joissain paikoissa saa valkosipulia kupissa pöytiin ihan ilman lisämaksua. Lounaalla olisi kiva syödä pizzaa mutta suurin osa on lihapitoisia pizzoja, yksi margarita ja yksi tonnikalapizza. Pakko ottaa omavalintainen myös lounaalla ja sehän maksaa 7-8€ enemmän kuin muut lounaspizzat.Kävisin useammin mutta 17-18€ pizza ei juuri innosta käymään. Ennen oli myös salaattibaari myös iltaisin vaan ei ole ollut aikoihin. Kävin ennen monta kertaa viikossa syömässä salaatin ilta-aikaan mutta en käy enää. Ei siis kasvata myyntiä kun kokonaan asiakas jättää tulematta. Muutoin viihtyisä paikka jossa ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaivokatu 6, 00100 Helsinki - Reitti
(09)640 025
http://www.leonardobarristorante.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita