MaaritHanneleKarvonen

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bastis

Meillä oli yksityistilaisuus ravintolassa. Aika onneton esitys.. Kuohuviinit yleensä tarjoillaan tarjottimella eikä yksitellen juosta jokaiselle tuomaan lasia. Hyvin epäystävällistä henkilökuntaa. Lautaset vietiin heti pois kun oli syönyt vaikka tokikin olisi voinut hakea lisää koska ruoat olimme maksaneet. Lasit haettiin heti pois kun ne tyhjenivät(ruoan kanssa kuului lasi viiniä) . Mitään ei myyty vaan tunnelma oli sellainen että henkilökunnalla oli kiire kotiin. Kävimme ostamassa juomat kyllä tiskiltä itse. Yhtään ystävällistä sanaa ei kuultu vaan tilanne oli ahdistava. Mistä lie henkilökunta oli paikalle raavittu. Parasta oli se että tila oli varattu klo.21.00 saakka meille ja valomerkki tuli klo.20.45.. Juu siis valomerkki tilausravintolassa. Ravintolan aukioloaika oli klo 22 saakka oven aukioloajan mukaan joten hieman hämmentävää oli tuo valomerkki. Meillä oli valmistujaiset ja olisi ollut kiva että henkilökunta olisi ollut tällaisena päivänä mukana asiallisesti. No 30 ihmistä kun kertoo kaikille tuttavilleen asiasta niin kato käy kun tuskin muutoinkaan on ko. ravintolassa tungosta. Itselleni oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn ko. paikassa. Oli kyllä todellakin selvää alusta saakka että meistä haluttiin vain eroon jotta henkilökunta saa lähteä kotiin. Lopulta jopa osa juomista korjattiin pois kun asiakas oli vielä stä juomassa. Käsittämätön paikka... Ja erittäin surullista että tällaisia paikkoja on olemassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2016
Rating: 1

Restaurant: La Famiglia Italian-American

Hyvät pizzat ja hyvä palvelu. Lauantaisin ravintolaan mentäessä voi joutua ruokaa jonkin aikaa odottamaan mutta koska me alan ammattilaiset sen tiedämme niin emme odottaneet sitä että ruoka tulee heti. Viinit saimme heti pöytään ja hyvin aika meni jutellessa pizzoja odottaessa. Olen käynyt monta kertaa ja aina on ollut hyvää ruokaa. Tulen siis uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: 0

Lounaalla voisi olla pizzavaihtoehto esim. 2:lla omavalintaisella täytteellä (naapurissa 9,70€) ja kolmella (naapurissa 10.40€) eikä niin että pizzat on kaikki valmiiksi valittu ja jos poikkeat listasta niin maksat itsesi kipeäksi..Nämä lounasvalinnnaiset pizzat ovat tarjolla muuallakin niin että asiakas itse saa valita. Pizzeriassa työskennelleenä on myös tiedossa että pizzojen teko ei ole yhtään haastavampaa vaikka asiakkaalla olisikin omat valintansa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2016
Rating: 0

Pizzat vaan paranevat, tuli juuri käytyä. Hinta puolestaan on aika kova, esim. valkosipuli ei ole täyte vaan joissain paikoissa saa valkosipulia kupissa pöytiin ihan ilman lisämaksua. Lounaalla olisi kiva syödä pizzaa mutta suurin osa on lihapitoisia pizzoja, yksi margarita ja yksi tonnikalapizza. Pakko ottaa omavalintainen myös lounaalla ja sehän maksaa 7-8€ enemmän kuin muut lounaspizzat.Kävisin useammin mutta 17-18€ pizza ei juuri innosta käymään. Ennen oli myös salaattibaari myös iltaisin vaan ei ole ollut aikoihin. Kävin ennen monta kertaa viikossa syömässä salaatin ilta-aikaan mutta en käy enää. Ei siis kasvata myyntiä kun kokonaan asiakas jättää tulematta. Muutoin viihtyisä paikka jossa ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.12.2015
Rating: 0

Lounasalaatti on erittäin hyvä, olen jo vuosia käynyt syömässä salaatin. Harmi vaan että enää salaattia ei iltaisin ole tarjolla kuin a la carte listalta. Se on vähentänyt käyntejä runsaasti koska päivätyö toisella puolella kaupunkia ei anna mahdollisuutta käydä usein arkisin lounaalla. Viimeksi kävimme n. viikko sitten. Raaka-aineet olivat tuoreita paitsi broileria ihmeteltiin kovasti.. Kyselimme että mistä broileri on ja tarjoilija vastaa "veikkaan että Thaimaasta". Ensinnäkin ei ole kiva kun veikataan raaka-aineiden alkuperää ja toisekseen broileria saa kotimaisena edullisesti joten miksei sitä voida paistaa samana päivänä ravintolassa vaan se tilataan pakkaseen Thaimaasta. Jää jatkossa broileri syömättä. Pizzat ovat aina olleet oikein maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Dylan lunch and brunch

Kummallinen sekamelska. Kassa ei tiennyt pöytävarauksista vaan pöytä piti itse etsiä. Melu ja huuto sietämätön. Jonotus ja ruokien jatkuva loppuminen ei miellyttänyt. Osa salaateista ihan maukkaita, tosin kun salaatteja täydennettiin niin tilalle ei tullut samaa kuin aiemmin oli vaan ilmeisesti kylmiöt oli tyhjennetty viikon jämistä. Käteväähän se on syöttää brunssilla ylimääräiset jämät. Ylihinnoiteltua mättöä. Jälkiruokapöytä lähinnä huvittava. Hedelmät ok mutta muuten valmispakasteita ja muuta höttöä. Letut pakasteita mitkä kyllä maistuivatkin siltä.. Missä lämpimät ruoat brunssista? Taas nähtiin se että ei se määrä vaan se laatu... Ei tarvitse mennä uudelleen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 18.05.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites