Avautuu 10:00

Inter Pizza Malminkartano

Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oletteko huomannut, kun puhelimitse kysyy mikä on tilauksen kokonaishinta, niin joka kerta se myyjäjätkä siellä nostaa hintaa eurolla tai kahdella. Itselle käynyt niin ja kun ihmettelen, että eikö se olekaan normaalihintainen, niin joka kerta tulee tyly:anteeks..joo..(mainitsee alemman normaalihinnan): OLKAA TARKKANA KUN KYSYTTE HINTAA! KANNATTAA ITSE TARKISTAA ENNENKU TILAA

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2013
Arvosana: 2

En ole syönyt paikan päällä kuin kerran. Tilaan huomattavan usein himaan. Paikan päällä en juurikaan tykkää syödä koska ei ole kovinkaan viihtyisä. Kotiin saa kuitenkin tilattua helposti mm. Pizza-Onlinen kautta.

Pizzat ovat hyviä ja tuhteja. Kyllä niillä on nälkä joka kerta lähtenyt :) Hintataso on ok ottaen huomioon kuulumisen PO:n tuomiin kustannuksiin. Olen testannut myös kebakot ja rullakebabin: ok. Tosin olen hieman nirso ja tottunut Lappeenrannan ajoilta rullakebakoihin joihin en ole koommin törmännyt. Harmi.

Mutta suosittelen tätä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.06.2013
Arvosana: 0

Vuodesta 2009 ei ole tarvinnut pettyä! Tämä on ollut meidän kantapaikkamme. Myös tuttaville ollaan suositeltu lämpimästi. Täältä saa aina hyvänlaatuiset ruuat pizzassa ihanan maukas pohja, täytteitä sopivasti ja ei jää pizza kuivaksi eikä liian veteläksi. Tosiaankin, nopea kuljetus ja erinomaisen maukkaat myös muut ruuat. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.06.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2

Yhtään huonoa ruoka-annosta en ole saanut. Viimeksi tilasin salaattia, joka oli erittäin hyvää ja lisäksi esteettisyyteen oli panostettu eikä annos uinut kastikkeessa niinkuin monessa muussa paikassa. Pesee Malminkartanon muut pizzeriat 6-0

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2013
Arvosana: 1

Ruoka on hyvää, varsinkin pastat. Kotiinkuljetuksella tulee ruoka aina lämpimänä ja nopeasti. Plussaa paikan salaattipöydästä ja ilmapiiristä. Vaikea löytää negatiivista sanottavaa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2013
Arvosana: 0

Hyvä pizzat ja kebabit, mutta pastat on täyttä kuraa, jäi syömättä. Ehdottomasti kuitenkin parhaat pizzat ja kebabit Vantaalla tässä mestassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.08.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.02.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 13.01.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Luutnantinaukio 5, 00410 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita