Avautuu 18:00

Marski Bar & Restaurant

ruokaravintola ja baari
Arvosana 3.5 / 5

Aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Marski tarjoaa arkisin ja lauantaisin suosittua buffetlounasta sekä iltaisin rennosti ja modernisti toteutettuja pohjoismaisia klassikkoannoksia, salaatteja ja burgereita.

Marskin viihtyisässä baarissa ja terassilla voit nauttia monipuolisesta juomavalikoimasta ja seurata kaupungin menoa. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ydinkeskustan porukka mainitsee yllättävän usein Scandic Marski -hotellin lounaan. Ei sitä nyt välttämättä kehuta, mutta Marskin lounasta pidetään ns. helppona ja kohtuuhyvänä jokapäiväisenä lounasmestana – siis sellaisena varmana valintana. Halusin testata lounaan ja katsoa, oliko puheille löydettävissä perusteita vai oliko kyse vain laiskuudesta etsiä parempia lounaita kaupungin tarjonnasta.

Ravintolan aula ainakin kuhisi elämää puolenpäivän aikaan. Luovin itseni tuntemattomassa ympäristössä kiltisti jonon perälle. Lounaalla (10 €) tarjolla on kahta pääruokaa, keittovaihtoehto sekä alkusalaattipöytä. Nälissäni en tomaattikeittoon koskenut, vaan päätin koostaa annokseni salaattipöydän antimista ja ottaa kaupan päälle vielä kaksi(!) kiovalaisittain valmistettua kananrintafileepihviä. Pihveissä oli sisällä kinkkusiivut ja juustoa ja ne olivatkin itse asiassa todella herkullisia. Alkusalaattipöytä oli hieman keskitasoa korkealaatuisempi: sieltä löytyi mm. hyvää pastasalaattia ak-tomaatilla, fetaa, mummonkurkkuja ja marinoitua kukkakaalia. Haalimastani lautasannoksesta tulikin oikein maukas kokonaisuus. Olin tyytyväinen.

Ravintolassa on ikään kuin etuosa, josta lounasruoka löytyy, sekä rauhallisempi takaosa. Molemmissa on pöytiä, takana enemmän. Itse päädyin etuosan ikkunapöytään, josta oli hyvät näkymät Manskun sykkeeseen. Sykettä tosin löytyi ikkunoiden sisäpuoleltakin – sen verran oli porukkaa ja meininki sen mukaista! Klassinen häslinki. Miljöö jäi tältä erää sen tarkemmin havainnoimatta enkä tarjoilustakaan saanut sen kummempaa kontaktia. Kaikilla oli kiire. Lounaan pääosan esittäjä eli ruoka oli kuitenkin Marskissa kunnossa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.01.2017
Arvosana: 0

Hyvä peruslounasbuffa. Monipuolinen salaattipöytä ja pari lämmintä vaihtoehtoa pääruoaksi .

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.03.2016
Arvosana: 0

lauantailounas oli pettymys. Buffet-ruoka baarissa oli mautonta ja kylmää. Salaattipöydän lehtisalaatit nahistuneita, ehkä jääneet yli edelliseltä päivältä. Tuli mieleen vanha sosialististen maiden periaate: kuumat ruoat tarjoillaan kylmänä ja vastaavasti päinvastoin: pitkän noutomatkan vuoksi kahvi ehti jäähtyä. Kuumanakaan aromi ei ollut hyvä, vaikutti Meiran halpislaadulta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2015
Arvosana: 0

Yllättävänkin hyvä lounas. Pääruoat olivat maukkaita ja salaattipöytä runsas, hintaan sisältyi jälkiruokakin. Oli mukava huomata, että ruokaan oli selvästi panostettu, mikä ei ole aina niin sanottua ketjuravintoloissa. Tästä tuli kyllä heti suosikki.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Peruslounasbuffa hyvällä Bouillabasekeitolla. Paikkana mielyttävä lounasympäristö. Plussat tulee vehnättömästä leivästä, joka oli todella maukasta!! Monella paikalla olisi syytä ottaa opikseen Marskin leivästä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.11.2012
Arvosana: 0

Lounaalla pitkästä aikaa. Näkyvät tekevän pientä remonttia ruokasalin puolella eli lounaan noutopöytä on katettuna baariin. Salaattipöytä vähän säilykevetoinen, mutta näinhän se tuntuu muuallakin keskustassa olevan. Tarjolla ollut lohikeitto oli paksua ja täyteläistä, suorastaan erittäin hyvää. Lämpimänä ruokana tarjolla harvinaisen kuivaa ja täysin mautonta kanaa sekä pesto-pennepastaa . Plussaa annettakoot kasvishöysteestä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.03.2012
Arvosana: 0

Tuli taas pitkästä aikaa testattua, minkä tasoinen lounas täällä nykyään on. Salaattipöydän laatu ei ollut mikään erikoinen, mutta myönnettäköön, että kurkut, tomaatit yms. eivät ole parhaimmillaan talevella. Lämpimänä ruokana oli kampelaa, mikä aiheutti lähinnä kylmiä väristyksiä. En ole pitkään aikaan maistanut mitään niin karmeaa ruokaa. Hirvittävää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.01.2012
Arvosana: 0

Lounas on variaatio ABC-huoltiksesta. Näillä hinnoilla luulisi onnistuvan hieman parempi asenne jossa pöydät olisi katettu valmiiksi. Ruoka keskuskeittiön kautta lämmitettyä hengetöntä ja mautonta perusbiomassaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 14.11.2011
Arvosana: -1

Lounas on vuosien aikana hakenut muotoaan. Välillä oli ankea kausi kun ei ollut mitään lämmintä ruokaa tarjolla. Nyt on taas menossa laatukausi. Keitto yleensä jopa todella hyvä. Salaattibuffet hyvä. Pari lämminruokavaihtoehtoa - ne yleensä aika mauttomia mutta menettelee kokonaisuutena. Toimiva ja nopea lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.05.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita