Avautuu 12:00

MO´DE

pubiruokaa
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt pari kertaa mieheni kanssa. Voileivät ja bratwursti oli aika jees. Asiakkaina vakkarit ja jonkun verran nuorisoa. Ei hirveän intiimi paikka, jotenkin kahvilamainen, toisaalta sohvat mukavat. Joku 3 isoa tv:näyttöä seinillä joista urheilua. Sai pyytää minkä matsin haluaa nähdä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 12.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoat lähinnä toasteja ja bratwurstia,mutta palvelu hyvää ja ystävällistä. Asiakaskunta sekoitus nuorempaa väkeä ja kantapeikkoja. Viihtyisä paikka sohvineen ja screeneineen,hintataso paikkaan nähden täysin oikea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Mo'de sijaitsee Lintsin kupeessa. Paikka tuoksahtaa rehellisesti alkoholille. Ulkopuolen teipit eivät tee oikeautta sisätiloille. Siisti ja taulutelevisiolla + screenillä koristeltu ravintola on rauhaisa. Iso kolmonen ja nelonen 3,5 euroa. Ruokalaistalla toasteja sekä kabanossia suolakurkuilla höystettynä.

Paikan omistajat ilmeisesti ukrainalaisia, oikein lämminsydämisiä. Varsinkin vanhempi mies, "valvoja" on karismaattinen ja kuin satukirjoista. Paikan keittokansa on rauhaisaa ja keskenään seurustelevaa. Jos poliittinen tai kulttuurinen keskustelu yltyy rähäkkäämmäksi, "valvoja" puuttuu tilanteeseen arvokkaan hillitysti. Ravintolassa on tupakointitila. Tiskiltä voi ostaa myös irtotupakoita.

Auki kahteen, terassi kesällä kapea mutta toimiva. Muutama seurapeli löytyy. Peliautomaatti sekä jukebox.

Paikan seesteiseen sieluun pääsee käsiksi vasta useamman pöhnäisen vierailun seurauksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 02.11.2010
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Viipurinkatu 18, 00510 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita