Keittiö auki

Mr. Don

pizzaa, nepalilaista
Arvosana 2.4 / 5

"Mr. Don on viihtyisä nepalilainen ravintola ja tapaamispaikka aivan Töölön sydämessä. Nepalilainen lounas arkisin klo 11-16.

Rento paikka täynnä hyvää ruokaa ja välitöntä tunnelmaa. Tyylikäs sisustus, monipuolinen ja hyvä valikoima juomia ja viinejä, huurteisia hanoja, A-oikeuden ja palvelevan henkilöstö. Viihdettä monelta ruudulta ja viihtyisät neuvottelutilat, rupattelukahvila, mukava lehtisali sekä Internet asiakaskäytössä."


Arvostelut (18)

En enää ikinä mene tähän ravintolaan. Kallis pizza, jonka tilasin oli aivan ala-arvoinen, huonoista raaka-aineista tehty ja lähes mauton. Samoin lasillinen punaviiniä, jonka tilasin oli etikoitunut. Pyysin saada viinistä rahoja takaisin / uuden lasillisen, mutta myyjä sanoi minua vaikeaksi ihmiseksi eikä suostunut pyyntööni. Todella huonoa asiakaspalvelua. Suosittelen kiertämään kaukaa tämän paikan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.08.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söin butterkanan lounaaksi. Ihan halpa hinta (8,5€), mutta kanaa saisi olla reippaasti enemmän. Jogurttisoseessa taisi olla aavistuksen liikaa sokeria.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.02.2016
Arvosana: 0

Etukäteen ilmoitettu suuri porukamme (n 15hlöä) sai ruoat täysin eri aikaan. Rehellinen tunnin ero ensimmäisen pizzasta viimeisen pizzaan. Pyytäessämme ystävällisesti esim edullista viinilasia hyvitykseksi tunnin pizzan odottajalle, vastaus oli tyli 'Ei.'. Eikä tietysti pahoittelua viivästyksestä. Ruoat myös joutuu maksamaan etukäteen, eli lähteminenkään ei kannattava vaihtoehto (kun annosta ei osalle tunnissa saapunut ja muut jo syöneet). Valitettavasti joudun toteamaan että surkein ruokailukokemus ikinä. Perus pizzapaikan hinnoiksikin 10 e normaalista pizzasta myös tyyriin tuntuinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Ylitti täysin odotukset

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: -2

Erinomaista ruokaa, tuli nopeasti nopeasti ja annos oli iso. Ystävällisempää palvelua saa hakea. Illalla myös ehdottomasti parhaimpia paikka kaljoitella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.03.2015
Arvosana: -1

Ei täältä mitään makunautintoa haketakkaan. Paikassa on Etu-Töölön halvin tuoppi 8e/litra ja 16 eurolla kylkeen saa vielä kohtalaisen pitsan. Aasialaiset ruoat ovat kieltämättä tyyriitä. Paikka sopii lähinnä oluen juontiin ja urheilun katsomiseen. Siihen tarkoitukseen viihtyisä. Plussaa laajasta olutvalikoimasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 0

Tilasin Cajunetta pizzan ja Avovaimoni tilasi intialaista kasvisruokaa mukaan perjantai-iltana n. klo 22. Pizzassa piti olla pepperonia, kutunjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja chili-paprikaa. Sen sijaan pizzassa näyttäisi olevan Ananasta, sipulia, pepperonia?, perus-juustoa ja kanaa.

Avovaimoni intialainen annos oli pakattu"maksalaatikko" -foliovuoakaan jonka päällä oli pahvi jossa oli 0,5L Eskimo-foliovuokien "kansipahvi." Tietysti kansipainatus oli ruokaa vasten, joten kaikki varastopaska oli huolella liotettu ruokaan.
Tämän intialaisen elämyksen hinta oli siis yksistään 14,50e.

Ainoa hyvä puoli tässä kokemuksessa oli henkilökunnan osaamattomuus, jonka vuoksi 9e pizza lyötiin kassaan jostain syystä viiden euron kaljaksi. Sentään neljän euron säästö. Etsin ruokani tästä lähin muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 1

Lounasaikaan ainoa syöjä. Juomankaataja väsynyt suomijuoppoihin. Lammas talon valkosipulijugurttikastikkeella ihan ok, riisi mennyt mauttomaksi ja huono leipä. Kotenkin tahtoisin antaa vielä toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2014
Arvosana: 0

good food

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 850€ Lisätty: 10.10.2013
Arvosana: -2

Ensimmäistä kertaa pistäytymässä Heti ovella tarjottiin "ämpäriä". Ei kiitos, syömään tulin. Ruoka ihan ok mutta ylihintaa 5€. Kronenbourg-tuoppi ja normaali chicken masala-annos yli 20€. Se on liikaa. En voi suositella. Urheilua pyöri televisioissa taustalla, kantapeikkoja jonkin verran. Yleisilmeeltään kuitenkin siisti paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.09.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Runeberginkatu 28, 00100 Helsinki - Reitti
440324
http://www.mrdon.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita